Skip to content

Breepark

Shoppen in Breepark!

Jouw shopevent organiseren in onze evenementenlocatie? Dat kan! Onze evenementenlocatie is uitgerust met alle benodigde voorzieningen om alles soepel te laten verlopen. Denk hierbij aan professionele verlichting, geluidsapparatuur, WiFi en airconditioning. Daarnaast bieden we voldoende gratis parkeergelegenheid voor jou en je gasten.

Samen organiseren?

We begrijpen dat het organiseren van een shopevent een grote uitdaging kan zijn. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om samen te werken met ons team van ervaren projectmanagers. Zij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces, van het plannen en uitvoeren van je evenement tot het afbreken en opruimen van de ruimte.

Wij zijn van alle markten thuis

Of je nu een mode- of kunstevenement, een markt of een beurs organiseert, wij kunnen de perfecte sfeer creëren om jouw merk of product te presenteren en je bezoekers te inspireren.

Voorgaande shop-events

Benieuwd wat voorgaande producenten vinden?

Op 25 en 26 februari 2023 kwam Europa’s grootste Vintage Kilo Sale langs bij Breepark! De leukste Vintage sale waar mensen hebben gezocht tussen de tweedehandskleding naar toffe parels was een mega succes!

Deze populaire fabrieksverkoop trok vier dagen lang veel bekijks in de evenementenhal van Breepark. De fabrieksverkopen zijn inmiddels zo’n succes dat ze door het gehele land georganiseerd worden. Ook in 2021 hebben wij hier weer een editie neer kunnen zetten die goed is bezocht.

Hunkemöller