Skip to content

Breepark

Organiseer jouw shopevent bij Breepark

Jouw shopevent organiseren in onze evenementenlocatie? Dat kan! Onze evenementenhal is uitgerust met alle benodigde voorzieningen om alles soepel te laten verlopen. Denk hierbij aan professionele verlichting, geluidsapparatuur, WiFi en airconditioning. Daarnaast bieden we voldoende gratis parkeergelegenheid voor jou en je gasten.

Breng jouw merk of product onder de aandacht bij bezoekers

Of je nu een mode- of kunstevenement, een markt of een beurs organiseert, wij creëren de perfecte sfeer om jouw merk of product te presenteren en je bezoekers te inspireren.

Hulp nodig bij het organiseren van jouw evenement?

We begrijpen dat het organiseren van een shopevent een grote uitdaging kan zijn. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om samen te werken met ons team van ervaren projectmanagers. Zij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces, van het plannen en uitvoeren van je evenement tot het afbreken en opruimen van de ruimte.

Andere shopping-events bij evenementenlocatie Breepark Breda

Ontdek de successen van eerdere shop-events bij Breepark Breda. Lees hieronder over ervaringen van andere producenten en laat je inspireren voor jouw volgende evenement. Meer weten? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar!

Op 25 en 26 februari 2023 kwam Europa’s grootste Vintage Kilo Sale langs bij Breepark! De leukste Vintage sale waar mensen hebben gezocht tussen de tweedehandskleding naar toffe parels was een mega succes!

Deze populaire fabrieksverkoop trok vier dagen lang veel bekijks in de evenementenhal van Breepark. De fabrieksverkopen zijn inmiddels zo’n succes dat ze door het gehele land georganiseerd worden. Ook in 2021 hebben wij hier weer een editie neer kunnen zetten die goed is bezocht.

Hunkemöller