Skip to content

Breepark

Muziek, show, concert  

Ben je op zoek naar een locatie voor het organiseren van een concert, show of ander soort muziekevenement? In Breepark zijn al veel verschillende artiesten geweest die een geweldige show hebben neergezet. Van DJ Tiësto tot K3 en Frans Bauer tot Dimitri K, onze evenementenhal is geschikt voor elk soort concert. Met ruimte voor wel 13.000 personen kun je de evenementenhal van Breepark huren voor jouw show.

Bekijk evenementenhal

Lees meer informatie over onze evenementenhal hieronder

Evenementenhal

Bekijk


DJ Tiësto presents Clublife show in Breepark Breda was een van de weinige shows waar de volledige Tiesto tour setup te zien was. Qua techniek betekende dit negen trailers aan licht, geluid, video, rigging, staging & special fx.

Unlimited Productions
Concert en show bij Breepark Breda evenementenlocatie

Bereikbaarheid Breepark 

Breepark ligt direct aan de A27 en is daardoor makkelijk bereikbaar met de auto. Er zijn wel meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen. Daarnaast is Breepark verbonden met het openbaar vervoer via onze eigen bushalte, welke op loopafstand is van de hoofdingang. Bezoekers kunnen makkelijk komen en gaan en het centrum van Breda is op 10 minuten afstand te bereiken via fiets of auto.

Concertlocatie Breda  

Breepark is de concertlocatie van Breda waar bezoekers genieten van muziek en concerten. Wil jij een concert organiseren bij Breepark? Neem dan contact op met ons team of vul onderstaand aanvraagformulier in. Wij staan voor je klaar en hopen samen met jou een geweldig concert neer te zetten.

Aanvraagformulier

Wil je een concert of show organiseren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam*(Vereist)
Organisatie*(Vereist)
Voer e-mailadres in
Voer telefoonnummer in
Maak hieronder een keuze
Voer een schatting van het aantal bezoekers in
Wanneer vindt het evenement plaats?
DD slash MM slash JJJJ
Vertel ons meer over wat je bij ons wilt organiseren.
Privacyverklaring(Vereist)