Skip to content

Breepark

Congresruimtes bij Breepark Breda

Bij Breepark Breda ontdek je veelzijdige congresruimtes voor kleine en grote bijeenkomsten. De perfecte ruimte voor jouw evenement vind je bij ons. Lees verder om meer te weten te komen over onze congresruimtes, of neem gelijk contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Multifunctionele zalen voor elk soort bijeenkomst

Onze congreszalen zijn eindeloos te combineren en multifunctioneel inzetbaar, hierdoor is alles mogelijk! Of dit nu voor een grote bijeenkomst, een plenaire sessie, een groot congres, een dinnershow of een bedrijfsfeest is, onze congresslocaties Molenley en Beekdal stemmen we perfect af op jouw wensen.

Ontdek onze congresruimtes

Beekdal

Bekijk
Congressruimte en vergaderzaal Molenley Breepark Breda

Molenley

Bekijk

Speciale wensen of concepten? Wij denken met je mee

Heb je een concept dat je graag in één van onze zalen wilt realiseren? Dat kan! Daarnaast bieden wij ook allerlei toffe concepten aan, zo nemen wij een hoop werk uit handen en hoef je zelf alleen nog maar een concept te kiezen dat voldoet aan jouw wensen. Wij regelen de rest. Denk aan een bedrijfsfeest in casino-thema of een diner met entertainment in Hollywoodstijl. Wij staan voor je klaar!

Eindeloze mogelijkheden

Met ruimte voor 2 tot 600 personen zijn de opties dan ook bijna oneindig. De ruimtes zijn allemaal voorzien van moderne audio- en visuele middelen. Daarnaast is het goed te combineren met een sfeervol ontvangst in de foyer of op ons vip-deck. Een complete beleving van jouw eigen congres of bedrijfsevent.