Skip to content

Breepark

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de FAQ van Breepark Breda, staat jouw specifieke vraag er niet tussen? Stuur een mail naar info@breepark.nl en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Is Breepark toegankelijk voor mindervaliden?

Het centrale gebouw in Breepark is prima toegankelijk voor mindervaliden. Wel zijn er mogelijk stukken in Breepark die lastiger toegankelijk zijn, zoals het natuurgebied en het outdoor terrein.

Heeft Breepark mindervalide parkeerplaatsen? Zo ja, op welke afstand van de hoofdingang?

We hebben aan beide kanten van de hoofdingang, op zeer korte loopafstand (minder dan 75meter), in totaal 6 gratis mindervalide parkeerplaatsen.

Wat zijn de voorzieningen voor mindervaliden?

Breepark beschikt over invalidentoiletten en er zijn in Breepark liften aanwezig.

Is er een lift in Breepark?

Ja, er zijn liften aanwezig in Breepark. De congres-, feest en vergaderzalen bevinden zich op de 1e en de 2e etage van Breepark. Door middel van de liften in het complex zijn de locaties goed te bereiken voor bezoekers en/of om materialen te vervoeren. De liften hebben een afmeting van 900 mm breed, 2100 mm diep en 2090 mm hoog met een hefvermogen van 1000 kg.

Is/zijn er een garderobe en/of lockers aanwezig?

Afhankelijk van het evenement of de activiteit zijn er (gratis) garderobe en/of lockers aanwezig.

Kan ik pinnen in Breepark?

Nee, er zijn geen geldautomaten gevestigd in Breepark.

Is er gratis wifi?

Ja, bezoekers van Breepark kunnen gratis gebruik maken van wifi. Als organisator kan je gebruik maken van het wifi netwerk ‘Breepark Congres’ met 10MB up en 10MB down snelheid voor normaal streaming verkeer en het afspelen van video’s tijdens een presentatie. Bezoekers van het event kunnen gebruik maken van het wifi netwerk ‘Breepark Open’ met 2MB up en 2MB down snelheid voor eenvoudig internetgebruik en e-mailverkeer. Beide netwerken zijn standaard inbegrepen.

Kan ik mijn baby ergens verschonen en/of voeden?

Het centrale gebouw in Breepark beschikt over verschoonfaciliteiten in de invalidentoiletten. Tevens is er een afgesloten EHBO-ruimte waar je in privacy je baby kan voeden.

Kan ik sigaretten kopen in Breepark?

Nee, sigaretten worden hier niet verkocht.

Zijn er elektrische oplaadpunten voor auto’s en fietsen in Breepark?

Op dit moment zijn er al punten bij McDonald’s voor je fiets en voor je auto bij de Decathlon. In de nabije toekomst komen er meer oplaadpunten bij.

Mag ik roken in Breepark?

Roken is binnen niet toegestaan, en buiten alleen op de hiervoor aangegeven plaatsen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden binnen Breepark?

Je kan contant en met pin betalen.

Kan ik overnachten in Breepark?

In Breepark zijn er geen mogelijkheden om te overnachten. Echter bevindt Breepark zich aan de rand van Breda waar diverse hotels en andere overnachtingsmogelijkheden aanwezig zijn. Klik hier voor een overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden in Breda en omgeving.

Mag ik flyeren of postermateriaal ophangen/wegleggen in Breepark?

Het is in Breepark niet toegestaan om op eigen initiatief flyers of andere uitingen te verspreiden zonder vooraf toestemming te hebben gekregen van Breepark Complex B.V.

Mag ik foto’s of video’s maken in Breepark?

Het is niet toegestaan foto- en/of filmopnamen te maken van bezoekers, evenementen, gebouwen en terreinen voor professionele of studiedoeleinden zonder hiervoor tijdig schriftelijk toestemming te vragen aan Breepark Complex B.V. of de organisator van het evenement.

Waar kan ik iets eten en/of drinken?

Er zijn diverse horecagelegenheden in Breepark. Kom gezellig naar Happy Italy, De Beren of McDonald’s.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen en nuttigen?

Buiten is dit geen probleem, tenzij je als bezoeker bij een evenement bent. Binnen is dit niet toegestaan.

Ik wil bbq’en in het natuurgebied. Mag dit?

Dat mag, mits je de veiligheid van bezoekers, dieren en natuur niet in gevaar brengt. Twijfel je? Stuur een mailtje naar info@breepark.nl of bel ons op 076 76 304 76.

Zijn honden welkom in Breepark?

Honden en dieren zijn welkom in Breepark, maar ze moeten wel aangelijnd zijn. Het is verboden om dieren mee te nemen in het multifunctionele gebouw inclusief de diverse horeca- en entertainmentgelegenheden, tenzij er sprake is van een hulp- of geleidehond.

Ik heb een vergadering, congres of zakelijke bijeenkomst. Waar moet ik zijn?

De vergader- en congreszalen bevinden zich op de 1e etage of 2e etage in het centrale gebouw.

Ik ben iets vergeten/kwijtgeraakt tijdens mijn bezoek, waar kan ik terecht?

Hopelijk hebben wij het gevonden! Stuur een berichtje naar info@breepark.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Mag ik sporten op het outdoorterrein of in het natuurgebied van Breepark?

Zeker, je bent van harte welkom!

Mag ik met mijn drone vliegen in Breepark?

Het is in Breepark niet toegestaan om met een drone te vliegen, tenzij je hier vooraf schriftelijk toestemming voor hebt gekregen van Breepark Complex B.V. Je kunt deze schriftelijke toestemming aanvragen via communicatie@breepark.nl.

Waar kan ik parkeren?

Er is ruime parkeergelegenheid in Breepark en parkeren is bovendien helemaal gratis.

Kan ik gratis parkeren in Breepark?

Parkeren in Breepark is gratis. Tijdens een bezoek kan je vrij gebruik maken van de beschikbare parkeerplaatsen, welke zich op loopafstand van het complex bevinden.

Wat is het (navigatie)adres van Breepark?

Bavelseparklaan, 4817 ZX.

Hoe kan ik Breepark bereiken met het openbaar vervoer?

Breepark heeft een eigen bushalte. Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren! Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Is er een (beveiligde) fietsenstalling in Breepark?

Er is een fietsenstalling tussen ingang West van het complex en het festivalterrein. Deze fietsenstalling is niet beveiligd.

Hoe lang is het rijden vanaf Breepark naar het centrum van Breda?

Met de auto bereik je Breepark vanaf het centrum van Breda in ongeveer vijftien minuten. Met de fiets is het ongeveer twintig minuten rijden van het centrum van Breda naar Breepark.

Waar is de DHL-pakketautomaat?

De pakketautomaat bevindt zich buiten het pand van Kabonk. Hier is de locatie op Google Maps.

Is het mogelijk om voorafgaand aan mijn zakelijke bijeenkomst de faciliteiten en het gebouw te bekijken?

Natuurlijk! We nodigen je graag uit om de onbegrensde mogelijkheden van onze locatie te ontdekken. Neem contact met ons op via events@breepark.nl, dan maken we een afspraak!

Is er EHBO beschikbaar tijdens evenementen?

Er is te allen tijde een gecertificeerde EHBO’er aanwezig in Breepark. Ook wanneer er geen evenementen en/of activiteiten plaatsvinden.

Wat is het KVK-nummer van Breepark?

Breepark Complex B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 65146379.

Wat is het btw-nummer van Breepark?

Het btw-nummer van Breepark Complex B.V. is NL855998258B01.

Heeft Breepark huisregels?

Breepark heeft huis- en gedragsregels waaraan je je dient te houden tijdens je bezoek aan Breepark. Deze huis- en gedragsregels lees je hier.

Is er beveiliging in Breepark?

Breepark wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week beveiligd door Scorpions Security. Dit doen zij zowel met camera- als fysieke beveiliging.

Is Breepark vrij toegankelijk?

Ja, Breepark is vrij toegankelijk voor bezoekers van evenementen en in het pand zijn diverse bedrijven gevestigd. Het kan voorkomen dat verschillende activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden. Wanneer volledige stilte noodzakelijk is tijdens een bijeenkomst en achtergrondgeluiden hinderlijk zijn, neem dan schriftelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan een elektrische auto opladen?

Op het parkeerterrein van Breepark zijn geen laadpunten voor elektrische auto’s beschikbaar. Wel zijn er diverse laadpalen te vinden bij Decathlon aan de Bavelseparklaan.