Skip to content

Breepark

Vergadering organiseren in Breepark Breda

Vergaderen in Breda? Dat kan! Daar is Breepark de juiste plek voor. Lees hier over alle mogelijkheden en bekijk onze ruimtes!

Vergaderruimte nodig?

Onze vergaderruimtes zijn ideaal voor een kleine meeting, zakelijke bijeenkomst of grote vergadering. Dankzij het ruime aanbod aan verschillende zalen hebben wij de juiste plek voor jouw meeting of evenement. Wij hebben de ruimte!

Met verschillende ruimtes en gratis parkeren is dit dé plek om met je zakelijke relaties samen te komen. Onze zalen zijn ook nog eens makkelijk te bereiken, omdat we direct aan de A27 liggen. Daarnaast zijn we eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt voor het plein van de hoofdingang. Zoek dus niet langer naar een geschikte vergaderlocatie, je bent hier aan het juiste adres!

Van alle gemakken voorzien

Onze vergaderruimtes hebben een capaciteit van 2 tot 60 personen. De mogelijkheden qua indeling zijn dan ook erg ruim. Alle ruimtes zijn ingericht met een LED-scherm en een flip-over. Daarnaast zijn de zalen goed te combineren met een sfeervol ontvangst in de foyer of op het vip-deck. Vergaderen in Breda doe je dus nergens zoals bij Breepark.

Combineren met een (outdoor)activiteit

Jullie willen even weg uit de dagelijkse sleur van het kantoor. Dat snappen wij! Geheel naar wens kunnen wij meedenken over een meeting die nét even anders in elkaar zit. VR-games spelen, een potje padel of een uurtje bowlen. Super gezellig, en je kunt daarna met een fris hoofd verder met jullie vergadering!

Zaal Bontepark Breepark Breda evenementenlocatie

Vip-zalen

Bekijk
Lege boardroom en vergaderzaal in Breepark Breda

Boardrooms

Bekijk