Skip to content

Breepark

Een bedrijfsfeest organiseren

Een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren? Dat regel je bij Breepark. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor personeelsfeesten en hebben ruimtes die geschikt zijn voor wel honderden gasten. Van informele borrels tot grote galadiners, we helpen je met het organiseren en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Jouw visie en ideeën brengen wij tot leven. Meer weten? Lees dan snel verder of neem gelijk contact met ons op.

Het perfecte personeelsfeest

Samen met je team een feestje vieren! Ontdek onze diverse arrangementen en ruimtes voor een onvergetelijk feest. Van heerlijke hapjes tot uitgebreide diners, wij passen onze in-house catering aan op jouw wensen. Zo organiseren we samen jouw perfecte personeelsfeest, waar echt alles kan!

Groot personeelsfeest? Wij hebben de ruimte!

Wij schrikken niet van een groot personeelsfeest, want alles kan bij Breepark. Onze evenementenhal en outdoorterrein zijn beide geschikt voor bedrijfsfeesten. Dus ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een grootschalig bedrijfsfeest? Neem dan zeker contact met ons op, want een feestje met meer dan duizenden gasten kan gewoon bij ons.

Personeelsfeest Spie in Breepark Breda
Groot bedrijfsfeest SPIE in Breepark Breda voor meer dan duizenden gasten

Ruimtes: flexibel en unieke sfeer

Ontdek hieronder Beekdal en Molenley, twee zalen die vaker gekozen worden voor personeelsfeesten. De zalen bieden verschillende mogelijkheden en hebben elk een uniek karakter. Of je nu de voorkeur geeft aan een industriële setting of graag een ruimte wilt met een open en lichte uitstraling. Lees snel verder op de inspiratiepagina’s van deze ruimtes en ontdek welke zaal het beste bij past bij jouw feest en wensen.

Ruimtes in Breepark voor bedrijfsevents

Beekdal

Bekijk
Congressruimte en vergaderzaal Molenley Breepark Breda

Molenley

Bekijk

De ideale feestlocatie en eenvoudig te bereiken

Wat maakt Breepark tot de perfecte feestlocatie? Denk aan de optimale bereikbaarheid en ruime gratis parkeergelegenheid. We zorgen ervoor dat jouw gasten ons makkelijk kunnen bereiken, zelfs met het openbaar vervoer. Voor gasten die van verder weg komen, zijn er voldoende hotels in de omgeving waar zij comfortabel kunnen overnachten. Kortom, alles bij elkaar voor het perfecte feest.

Breepark: de locatie voor evenementen, congressen, beurzen en nog veel meer

Naast het organiseren van bedrijfsfeesten kun je bij ook terecht voor het organiseren van andere evenementen. Tv-producties, muziekevenementen, shopevents, en beurzen zijn een paar van de voorbeelden die bij ons georganiseerd worden. Meer weten? Neem dan contact op via onderstaand aanvraagformulier.

Wil je een evenement, vergadering of iets anders organiseren bij Breepark?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam*(Vereist)
Organisatie*(Vereist)
Voer e-mailadres in
Voer telefoonnummer in
Maak hieronder een keuze
Voer een schatting van het aantal bezoekers in
Wanneer vindt het evenement plaats?
DD slash MM slash JJJJ
Vertel ons meer over wat je bij ons wilt organiseren.
Privacyverklaring(Vereist)