Skip to content

Breepark

Organiseer jouw
evenement bij
Breepark!

Profiteer tot 31 december van 15% korting
op jouw reservering met de code:

WINTERBREEPARK2023

Reserveer je ruimte

Neem direct contact met ons op: 076 – 76 304 76

Organiseer jouw evenement!

Breepark is een moderne evenementenlocatie in Breda waar voor elk evenement een passende ruimte is. Van de ruime ontvangstruimtes, kleine vergaderzalen, multifunctionele congresruimtes voor grote congressen en bedrijfsfeesten, tot het festivalterrein van 2,5 ha en de evenementenhal van 8.300 m2 met een capaciteit van 13.000 bezoekers. Wij hebben de ruimte.

Evenementenhal

Groots denken, dat is wat wij doen. Met een oppervlakte van 8.300 m2 is het helemaal niet gek dat onze evenementenhal voor tal aan verschillende evenementen kan worden gebruikt. Met een capaciteit van maar liefst 13.000 bezoekers én voorzien van de laatste innovaties op het gebied van isolatie, licht en geluid, is onze hal perfect voor kleine én grote evenementen.

Lees meer

Outdoor

Op steenworp afstand van het evenementencomplex vind je ons outdoor terrein van ruim 2,5 hectare en ons centrale plein van ruim 2750 m2. Dat zijn meer dan twee voetbalvelden die je ideaal kunt gebruiken voor een meerdaags festival, muziek evenement of verschillende sportactiviteiten. Het outdoor terrein heeft een capaciteit van maximaal 30.000 bezoekers.

Lees meer

Congres- en vergaderzalen

Breepark beschikt over meerdere congres- en vergaderzalen. Ideaal voor een lezing, congres, grote vergadering of bedrijfsfeest. De zalen zijn multifunctioneel inzetbaar en bieden mogelijkheden voor gezelschappen van 2 tot 600 bezoekers. De zalen zijn uiteraard te combineren en beschikken over de benodigde audio en visuele materialen.

Lees meer

Goed om te weten

Gelegen aan de A27 in Breda Oost

Ruime natuurstrook aan de rand van het gebied

Met een binnen- en buitenlocatie zijn de mogelijkheden eindeloos

Parkeren is gratis. Er zijn ruim 2000 parkeerplaatsen

Makkelijk per fiets te bereiken

Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contactformulier

Bij Breepark staan we klaar om je op welke manier dan ook van dienst te zijn. Of je nu vragen hebt over onze evenementenhal, onze beschikbare ruimtes, onze vacatures of iets anders wilt bespreken, wij zijn er om je te helpen. Vul ons contactformulier in of bekijk onze contactgegevens hieronder en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Op de hoogte blijven?
Privacyverklaring(Vereist)