Skip to content

Breepark

Beurs

Als organisator van een beurs is het belangrijk dat je zowel exposanten als bezoekers een onvergetelijke ervaring biedt. Of het nu gaat om een vakbeurs, consumentenbeurs of een combinatie van beide, Breepark in Breda is dé beurslocatie met verschillende ruimtes voor het organiseren van een beurs.

Bekijk hier onze ruimtes voor beurzen

Hieronder vind je een overzicht van de ruimtes die ingezet worden voor beurzen. Andere wensen? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Evenementenhal

Bekijk

Beekdal

Bekijk
Congressruimte en vergaderzaal Molenley Breepark Breda

Molenley

Bekijk

Beurs organiseren

Voor het organiseren van een beurs zoek je een geschikte locatie met genoeg ruimte. Voor grotere beurzen is onze evenementenhal geschikt. Deze is multifunctioneel en kun je volledig naar eigen wensen inrichten. En organiseer je een kleinere beurs, ook dan zijn er verschillende locaties bij Breepark die ingezet kunnen worden

Beurslocatie in Breda

Breepark ligt dichtbij het bruisende hart van Breda, de stad die mensen samenbrengt. Van studenten, hogescholen en creatieve industrie tot aan bedrijven met internationale netwerken. De plek waar gastvrijheid altijd op nummer één staat. Dit alles zorgt ervoor dat Breda dé beurslocatie is van Noord-Brabant.

Onze beurslocatie goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. En wanneer bezoekers met de auto komen, hebben we ruime gratis parkeergelegenheid.

Wat klanten over ons zeggen

Het team van Breepark is erg gastvrij en denkt graag mee. De beursvloer biedt veel mogelijkheden en opties. Kortom, de perfecte locatie voor een zakelijke beurs

Paul van der Kooij – Directeur Maritiem & Transport bij ProMedia Group

Met Breepark hoopt ART BREDA, dankzij de gunstige ligging en gratis parkeergelegenheid, de komende jaren een groeiend aantal kunst- en antiekliefhebbers te mogen verwelkomen!

Erik Hermida – Directeur ART BREDA

Beurs organiseren bij Breepark

Vul het onderstaande aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam*(Vereist)
Organisatie*(Vereist)
Voer e-mailadres in
Voer telefoonnummer in
Maak hieronder een keuze
Voer een schatting van het aantal bezoekers in
Wanneer vindt het evenement plaats?
DD slash MM slash JJJJ
Vertel ons meer over wat je bij ons wilt organiseren.
Privacyverklaring(Vereist)