Skip to content

Breepark

Dé perfecte beurslocatie!

Breepark in Breda biedt een uitstekende locatie voor het organiseren van een beurs. Onze ruimtes zijn uitgerust met moderne faciliteiten en biedt voldoende ruimte voor grote evenementen. Of u nu een vakbeurs, consumentenbeurs of een combinatie van beide wilt organiseren, Breepark is de unieke locatie voor jouw evenement.

De evenementenhal heeft een oppervlakte van meer dan 8.300 m2 en beschikt daarnaast over verschillende ruimtes die kunnen worden gebruikt als presentatie- en vergaderruimtes. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Hulp nodig?

Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te ondersteunen bij het organiseren van jouw beurs. We kunnen je adviseren over de beste manier om de ruimte in te delen en de faciliteiten te gebruiken. Of je nu een nationale of internationale beurs organiseert, Breepark is een moderne en professionele locatie die jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorgaande beurzen

Benieuwd wat voorgaande organisatoren vinden?

In Breepark heeft kunst- en antiekbeurs ART BREDA een goede permanente locatie gevonden. Naar verwachting zal de uitstekend uitgeruste hal aan de hoge verwachtingen van zowel deelnemers als bezoekers beantwoorden.

Met Breepark hoopt ART BREDA, dankzij de gunstige ligging en gratis parkeergelegenheid, de komende jaren een groeiend aantal kunst- en antiekliefhebbers te mogen verwelkomen!”

Erik Hermida – Directeur ART BREDA

Breepark is een zeer fijne locatie voor ons Multimodaal Transport evenement. Goed centraal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen met gratis parkeren. Het team van Breepark is erg gastvrij en denkt graag mee in oplossingen. De beursvloer biedt veel mogelijkheden en opties vanwege de innovatieve faciliteiten. Kortom, een perfecte locatie voor een zakelijke beurs!

Paul van der Kooij – Directeur Maritiem & Transport bij ProMedia Group

De trouwbeurs in 2021 was wederom een geslaagde editie. Elk jaar weten we de beurs te ontwikkelen en verbeteren. In de evenementenhal van Breepark zijn de mogelijkheden eindeloos.

Trouwbeurs Breepark