Skip to content

Breepark

Bereikbaarheid Breepark

Ben je van plan om Breepark te bezoeken? Lees hier hoe makkelijk het is om ons te bereiken!
Of je nu met de auto, de fiets of het openbaar vervoer komt, wij hebben een gunstige ligging. Lekker centraal in het zuiden van het land.

Met de auto

Breepark is direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. Over de parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een parkeerplek voor jou! En dat alles op loopafstand van de hoofdingang. Daarnaast beschikken wij over in totaal 6 gratis mindervalide parkeerplaatsen aan beide kanten van de hoofdingang, op zeer korte loopafstand (minder dan 75meter).

Met het OV

Met de bus naar Breepark? Dat kan! Wij zijn supermakkelijk te bereiken want we beschikken over een eigen bushalte! Een mogelijkheid is om de buslijnen 130, 131 of 326 te nemen en uit te stappen bij de halte “Breepark”. Deze halte bevindt zich op loopafstand van de hoofdingang!

Je kunt ook gebruik maken van de buslijnen 123 of 125 en uit te stappen bij de halte “Heerbaan”. Vanaf daar kun je overstappen op buslijn 131 of 326 en vervolgens uitstappen bij de halte “Breepark”.

Met de fiets

Als je met de fiets naar Breepark wilt komen, kun je gebruik maken van het fietspad langs de A27. Dit fietspad is goed bereikbaar en leidt rechtstreeks naar Breepark. Het fietspad is goed geasfalteerd en breed genoeg om veilig te fietsen. Het biedt een mooi uitzicht op de omgeving er zijn verschillende punten waarop fietsers het fietspad op en af kunnen, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is.

Breepark beschikt over voldoende fietsenstallingen waar fietsen veilig kunnen worden gestald tijdens een evenement of bezoek aan het gebied.

Check scooter

Daarnaast heeft Breepark een speciale Check scooter parkeerplaats waar je de scooter kunt parkeren als je Breepark komt bezoeken!