Skip to content

Breepark

Een evenement organiseren in Breepark

Op zoek naar een geschikte evenementenlocatie? Dan is Breepark is de plek voor jou! Het modernste en meest veelzijdige evenemententerrein van het zuiden biedt ruimte en mogelijkheden voor verschillende evenementen. Van festivals en bedrijfsfeesten tot vergaderingen en beurzen. Ontdek wat Breepark te bieden heeft voor jouw volgende evenement!

Ruimte genoeg

Bij Breepark hebben wij letterlijk de ruimte. Onze innovatieve evenementenhal is geschikt voor maar liefst 13.000 bezoekers! Ideaal voor grootschalige muziekevenementen, markten en beurzen.

Daarnaast hebben we diverse zalen voor grote en kleine bijeenkomsten. Zo hebben wij voor elk gezelschap en event altijd een passende ruimte die aansluit bij jouw wensen.

Naast de vele indoor ruimtes, beschikken we over een groots outdoor terrein. Dit outdoor terrein heeft een oppervlakte van bijna 23.000 m²! Door dit grote oppervlakte is het terrein inzetbaar voor een breed scala aan evenementen. Denk hierbij aan festivals, markten, grootschalige bedrijfsfeesten en sportevents.

Met een directe lijn met Hilversum is onze locatie ook perfect voor grootse TV-producties, denk hierbij aan bijvoorbeeld de Dansmarathon of BigBounce. Ook is Breepark geschikt als beurslocatie voor jouw beurs in Brabant.

Daar komt de geweldige ligging van Breepark dan ook nog bij. Direct gelegen aan de A27, op tien minuten afstand van het historisch centrum van Breda met volop mogelijkheden om gratis te parkeren. Kortom, Breepark Breda is dé evenementenlocatie voor feestelijke evenementen in Brabant

Jouw helpende hand

Je organiseert niet zomaar iets bij Breepark. Je krijgt er namelijk een topteam bij! Wij vinden het belangrijk om van a tot z betrokken te zijn en te ondersteunen waar nodig. Op deze manier kunnen we dus ook veel uit handen nemen en hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met het creëren van blijvende herinneringen voor de bezoeker.

Goed om te weten

Gelegen aan de A27 in Breda Oost

Ruime natuurstrook aan de rand van het gebied

Met een binnen- en buitenlocatie zijn de mogelijkheden eindeloos

Parkeren is gratis. Er zijn ruim 2000 parkeerplaatsen

Makkelijk per fiets te bereiken

Bereikbaar met het openbaar vervoer

Wil je een evenement, vergadering of iets anders organiseren bij Breepark?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam*(Vereist)
Organisatie*(Vereist)
Voer e-mailadres in
Voer telefoonnummer in
Maak hieronder een keuze
Voer een schatting van het aantal bezoekers in
Wanneer vindt het evenement plaats?
DD slash MM slash JJJJ
Vertel ons meer over wat je bij ons wilt organiseren.
Privacyverklaring(Vereist)