Skip to content

Breepark

Een evenement organiseren in Breepark

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw evenement? Dan is Breepark dé plek voor jou! Wij zijn het modernste en veelzijdigste evenemententerrein van het zuiden, in het mooie Breda. Wij bieden de ruimte en de mogelijkheden om jouw evenement tot een groot succes te maken. Of je nu een groot festival, een bedrijfsfeest of een vergadering wilt organiseren, bij ons ben je aan het juiste adres.

Ruimte genoeg

Wij hebben letterlijk de ruimte. Onze innovatieve evenementenhal is geschikt voor maar liefst 13.000 bezoekers. We hebben diverse zalen voor grote en kleine bijeenkomsten en ons outdoor terrein heeft een oppervlakte van bijna 23.000 m2 . Met een directe lijn met Hilversum is onze locatie ook perfect voor grootse TV-producties.

Daar komt de geweldige ligging van Breepark dan ook nog bij. Direct gelegen aan de A27, op tien minuten afstand van het historisch centrum van Breda met volop mogelijkheden om gratis te parkeren.

Jouw helpende hand

Je organiseert niet zomaar iets bij Breepark. Je krijgt er namelijk een topteam bij! Wij vinden het belangrijk om van a tot z betrokken te zijn en te ondersteunen waar nodig. Op deze manier kunnen we dus ook veel uit handen nemen en hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met het creëren van blijvende herinneringen voor de bezoeker.

Goed om te weten

Gelegen aan de A27 in Breda Oost

Ruime natuurstrook aan de rand van het gebied

Met een binnen- en buitenlocatie zijn de mogelijkheden eindeloos

Parkeren is gratis. Er zijn ruim 2000 parkeerplaatsen

Makkelijk per fiets te bereiken

Bereikbaar met het openbaar vervoer