Skip to content

Breepark

Boardroom huren in Breda

Ben je op zoek naar een kleine en intieme ruimte voor jouw volgende vergadering in Breda? Onze vergaderzalen Knobbelzwaan, Boomkikker en Oeverzwaluw zijn geschikt voor maximaal 10 personen en zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur, zoals Wifi verbinding, een LED-scherm, een handige flip-over en een koffiemeubel met koelkast waar je gebruik van kunt maken tijdens jouw bijeenkomst. De boardrooms zijn comfortabel en functioneel ingericht en staan in een vaste boardroomopstelling. Hierdoor kun je je volledig concentreren op jullie vergadering en gemakkelijk ideeën uitwisselen.

Voor hoeveel personen zijn onze boardrooms geschikt?

Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor 1 tot maximaal 10 personen. Zoek je een grotere ruimte voor jouw vergadering? Neem dan eens een kijkje bij onze zaal Beekdal of Molenley. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend contact met ons opnemen als je hulp nodig hebt bij het organiseren van jouw meeting.

Bekijk de video van onze vergaderruimtes

Onderstaande video geeft deze fijne vergaderruimtes goed weer, zo kun je je pas écht voorstellen hoe jouw volgende vergadering eruit gaat zien bij Breepark!

Reserveer nu een vergaderruimte in Breepark

De geschikte ruimte voor een vergadering of andere bijeenkomst vind je bij Breepark Breda. Reserveer vandaag nog jouw boardroom en maak van je vergadering een succes!

Nog veel meer te doen bij Breepark Breda!

Of je nu een evenement wilt organiseren, een locatie nodig hebt voor een tv-productie of een bedrijfsfeest plant, Breepark staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met je mee.