Evenementenhal

Met ruimte voor 13.000 bezoekers

Op zoek naar een locatie voor jouw evenement of congres? Onze evenementenhal van wel 8.300 m2 heeft een capaciteit van maximaal 13.000 bezoekers. Dat maakt dat wij een van de grootste evenementenlocaties van Zuid-West Nederland zijn! Er staan geen pilaren in onze hal, dit zorgt voor onbegrensde mogelijkheden om concerten, feesten, congressen, beurzen en sportevenementen met optimale beleving voor de bezoeker te organiseren. En misschien wel het Eurovisie Songfestival in 2020? Wij zijn er klaar voor!

Meer over het Songfestival

Ontdek de mogelijkheden 

Goed om te weten

  • 8.300 m2 grote evenementenhal

  • Totaal 20 meter hoog

  • Kolom vrij

  • Maximaal 13.000 bezoekers

  • Aangrenzende VIP ruimtes met balkon. Ideaal in te zetten als VIP-deck of persruimte

  • Multifunctioneel inzetbaar

Van zakelijke beurs tot groot concert

Ieder denkbaar evenement is mogelijk in onze evenementenhal. Je kunt het zo gek of groots bedenken, en wij hebben de ruimte! Zo kunnen we de hal afschalen voor activiteiten met kleinere gezelschappen, zoals een groot besloten evenement of kleinschalige beurs. Door de volledig vrije overkapping bieden we een unieke beleving aan alle bezoekers. De aangrenzende VIP-ruimtes zijn ideaal om als VIP-deck of persruimte tijdens een evenement te gebruiken.

Ontdek de mogelijkheden 

In Breepark

Ontdek de mogelijkheden

Het team van Breepark is actief en creatief om samen het beste arrangement te bepalen en te organiseren. We nodigen je graag uit om de onbegrensde mogelijkheden van Breepark te ontdekken!