Evenementenhal

Met ruimte voor 13.000 bezoekers

Het is helemaal niet gek dat onze evenementenhal de beoogde locatie was voor het Eurovisie Songfestival 2020. Met een capaciteit van maar liefst 13.000 bezoekers én voorzien van de laatste innovaties op het gebied van isolatie, licht en geluid is onze evenementenhal perfect voor elk denkbaar evenement. Van congreslocatie, productpresentatie, bedrijfsfeest tot groots muziekevenement of sportwedstrijd. Alles is mogelijk! En daarmee is Breepark klaar voor de toekomst.

Ontdek de mogelijkheden

Verlichting
Door de volledig vrije overkapping van de hal bieden wij ruimte aan dynamische en uiteenlopende events. De hal is uitgerust met 110 Philips Vaya Flood RGB High Power LED lampen. De lichten zijn op afstand te bedienen, we kunnen deze ruimten dus geheel in jullie gewenste kleur afstemmen.

Indeling
De hal is voorzien van meerdere toiletgroepen, overheaddeuren, kabelgoten en vaste bars aan de lange zijde. Direct boven de bars bevinden zich twee vipruimtes, voorzien van balkon. Deze ruimtes zijn bereikbaar via een aparte ingang als via het backstage-gebied.

Super snel streamen
We beschikken daarnaast over een state-of-the-art verbinding als het gaat om communicatie en internet. Standaard is 10 Gbit/s (10.000 Mbit/s) beschikbaar.

Alles op 'n rijtje

Capaciteit

13.000 bezoekers

Lengte (m)

120

Breedte (m)

70

Hoogte (m)

19

Vrije hoogte t.b.v. rigging (m)

14,1

Maximale spantbelasting

18 x 7.000 kg

Maximale vloerbelasting (kg/m3)

5.000

Vrije overkapping

Ja

Volledig geluidsdicht

Ja

Halverwarming en koeling

Ja

Electravoorziening via kabelgoten

2x2.000 kva

Aantal overheaddeuren

5

Informatieaanvraag