Outdoor

Voor evenementen, festivals, recreatie en veel meer.

Aan ruimte geen gebrek

Breepark ligt aan de rand van Breda, in een landelijke omgeving. Aan ruimte is er geen gebrek: er is een groot outdoor terrein, centraal plein en wilde natuurstrook aan de rand van het gebied. Het outdoor terrein op zich biedt al heel veel mogelijkheden. En bovendien zijn ze ook mooi te combineren met elkaar, óf met een indoor ruimte.

Contact

Goed om te weten

  • 2,5 hectare groot grasterrein

  • WC-blokken zijn eenvoudig aan te sluiten op het riool

  • Standaard elektravoorzieningen aanwezig

  • Stromend water: geen lange leidingen nodig

  • Er zijn datavoorzieningen

  • Natuurlijke helling inzetbaar als tribune

Outdoorterrein

Breepark heeft een groot outdoor terrein van 2,5 hectare. Het grasveld heeft een natuurlijke helling, die mooi dienst kan doen als tribune. In en rondom het outdoor terrein zitten allerlei voorzieningen, zoals riolering, stromend water, drainage, elektra en datavoorzieningen. Het is de ideale locatie voor een festival of buitenevenement bijvoorbeeld op het gebied van sport.

Benieuwd welke activiteiten en evenementen hier al plaatsvonden? Bekijk de showcases hieronder.

Showcases

Centrale plein

Tussen Breepark Indoor, Kinepolis en McDonald’s ligt een centraal plein. Dit is verhard en heeft één verhoogde zijde waarin diverse voorzieningen zijn verwerkt. Ideaal voor een foodtruckfestival of een kleine ijsbaan.

In Breepark

Rondleiding

Wil jij zien hoe het outdoor terrein of het centrale plein eruit ziet? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijke rondleiding.

Contact

Contact

Wil jij graag meer informatie over het outdoorterrein of het centrale plein of wil je graag eens informeren wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.