Werken bij Breepark

Iedere dag doen, wat je leuk vindt

Breepark is een jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie. Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s voor zowel fulltime als parttimefuncties. Wil jij werken bij Breepark, Kabonk, het knotsgekke pannenkoekenrestaurant Pannenkoekwaus of de nieuwe lunchroom Driek? Check onze openstaande vacatures, solliciteer en join the club!

Bekijk de vacatures van speelpark Kabonk en pannenkoekenrestaurant Pannenkoekwaus

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken in Breepark, maar hebben we op dit moment geen vacature die bij je past? Houd dan deze pagina goed in de gaten. Of stuur een open sollicitatie met motivatie, CV en pasfoto naar werken@breepark.nl.

Bedrijfscultuur

Wij zetten net een stapje extra om het iedereen naar zijn zin te maken en onze bezoekers quality time te bieden. Onze medewerkers zijn daarom open minded en kijken met een creatieve insteek naar kansen.

Er heerst een informele, prettige werksfeer. Collega’s kloppen gemakkelijk bij elkaar aan voor hulp. Er is ruimte voor een andere mening of een kritische blik. Rangorde is bij ons niet belangrijk, iedereen is gelijk!

“Breepark biedt veel kansen, zo ben ik na mijn afstudeeronderzoek bij Breepark gestart in een uitdagende en veelzijdige functie binnen de marketing & communicatie afdeling”
- Janneke van Hassel

Contact

Wil je meer informatie over een vacature? Of heb je een andere vraag of opmerking met betrekking tot werken bij Breepark? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.