Werken in Breepark

Iedere dag doen, wat je leuk vindt

Breepark is een jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie. Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s voor zowel fulltime als parttimefuncties. Wil jij werken bij Breepark? Bekijk hier onze vacatures, solliciteer en overtuig ons.

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken in Breepark, maar hebben we op dit moment geen vacature die bij je past? Houd dan deze pagina goed in de gaten. Of stuur een open sollicitatie met motivatie, CV en pasfoto naar werken@breepark.nl.

Stage lopen in Breepark?

Ben je op zoek naar een uitdagende stage? Breepark biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van (mee)werk- en afstudeerstages. Bekijk hierboven de beschikbare stageplaatsen.

Hebben we op dit moment geen stageplaats die bij je past? Wij staan open voor de beste ideeën! Stuur een e-mail naar werken@breepark.nl en motiveer hoe jij je stage en eventuele opdracht of onderzoek voor je ziet.

Bedrijfscultuur

Wij zetten net een stapje extra om het iedereen naar zijn zin te maken en onze bezoekers quality time te bieden. Onze medewerkers zijn daarom open minded en kijken met een creatieve insteek naar kansen.

Er heerst een informele, prettige werksfeer. Collega’s kloppen gemakkelijk bij elkaar aan voor hulp. Er is ruimte voor een andere mening of een kritische blik. Rangorde is bij ons niet belangrijk, iedereen is gelijk!

“Breepark biedt veel kansen, zo ben ik na mijn afstudeeronderzoek bij Breepark gestart in een uitdagende en veelzijdige functie binnen de marketing & communicatie afdeling”
- Janneke van Hassel

Doen, wat je leuk vindt

In onze dynamische omgeving veranderen we continu. Geen dag is hetzelfde. Dat vraagt om flexibiliteit, maar biedt ook veel kansen. Wij groeien enorm, teams worden groter en er ontstaan nieuwe functies. We stimuleren je om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Contact

Wil je meer informatie over een vacature? Of heb je een andere vraag of opmerking met betrekking tot werken bij Breepark? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.