Skip to content

Breepark

Onze ruimtes

Breepark biedt een breed scala ruimtes aan, die geschikt zijn voor diverse soorten evenementen. Of je nu op zoek bent naar een ruime evenementenhal voor een groot congres, een mooie vergaderruimte voor een zakelijke bijeenkomst of een uitgestrekt outdoor terrein voor een festival, bij ons vind je het allemaal in Breda.

Onze congres- en vergaderruimtes zijn uitgerust met moderne technologie en bieden een inspirerende omgeving voor productieve bijeenkomsten. Voor grotere events hebben we onze evenementenhal van 8.300 m2 die flexibel kan worden aangepast aan jouw wensen, onze hal heeft ruimte voor maximaal 13.000 bezoekers en zo zijn de mogelijkheden dan ook eindeloos! Daarnaast bieden we ook verschillende breakout rooms en lounges, ideaal voor de kleinere bijeenkomsten en vergaderingen.

Naast een gevarieerd aanbod aan indoor ruimtes, hebben we ook een outdoor festivalterrein van 2,5 hectare en een centraal plein van maar liefst 2750 m2. Dit maakt Breepark dan ook een uitermate geschikte locatie voor outdoor events in welke vorm dan ook.

Gelegen in een natuurlijk Brabants landschap, direct aan de A27, met een loopafstand van Breda.

Evenementenhal

8.300m2 en ruimte voor 13.000 bezoekers

Bekijk

Outdoor

Voor sport, entertainment, recreatie en muziek

Bekijk

Congres- en vergaderzalen

Groot of klein event, dé ideale locatie voor jou

Bekijk

Vergaderruimtes

Groot of klein event , dé ideale locatie voor jou

Bekijk