Skip to content

Breepark

Ruimtes voor evenementen, vergaderingen en nog veel meer

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte voor een evenement, vergadering of andere gelegenheid? Dan is Breepark de locatie voor jou. Van vergaderruimtes, evenementenhal tot een groot outdoor festivalterrein. Informatie over al onze verschillende ruimtes voor evenementen, feesten en partijen vind je hier!

Congres- en vergaderruimtes

Een inspirerende omgeving met de juiste faciliteiten zorgen voor een productieve bijeenkomst. En daarom zijn onze congres- en vergaderruimtes uitgerust met moderne technologie zodat je direct aan de slag kunt gaan. Tijd voor een pauze? Breid dan je reservering uit met een heerlijke lunch of een uitgebreid koffiemoment. Dat maakt jouw bijeenkomst helemaal compleet. Wil je meteen een vergaderruimte reserveren? Dan doe je dat eenvoudig via onze eigen website.

De evenementenhal in Noord-Brabant voor grote events of andere producties

Organiseer je een evenement, beurs, congres, tv-productie of een andere bijeenkomst waarvoor je ruimte nodig hebt? Dan is onze evenementenhal de geschikte locatie. Onze locatie is flexibel in te delen en heeft een ruimte van 8.300 m2. Met ruimte voor maximaal 13.000 bezoekers zijn de mogelijkheden eindeloos. We zeiden het al, Breepark is de evenementenlocatie van Noord-Brabant die altijd past bij jouw wensen.

Festivalterrein voor outdoor events

Wist je dat er ook outdoor events georganiseerd worden op ons festivalterrein? Dit terrein is maar liefst 2,5 hectare groot, en daarnaast is er ook nog een centraal plein van ruim 2750 m2 aanwezig. Perfect voor verschillende evenementen zoals markten, kermis, sportevenementen, dancefestivals en nog veel meer. Wil je meer weten, of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die passen bij jouw evenement of festival? Neem dan vrijblijvend contact op, we staan klaar om je te helpen.

Unieke evenementenlocatie? Dan denk ik aan Brabant

Een unieke locatie in een natuurlijk landschap, dat maakt Breepark extra bijzonder. Onze evenementenhal en festivalterrein ligt direct aan de A27 en is ook bereikbaar via bus vanaf station Breda. Daarnaast biedt het terrein voldoende parkeergelegenheid. Kortom, bezoekers hebben verschillende opties om naar jouw event toe te komen. En heel eerlijk, voor een unieke evenementenlocatie, dan denk je aan Brabant, want daar brandt nog licht.

Evenement organiseren: Breepark in Breda is jouw helpende hand

Ontdek alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw evenement bij Breepark, de evenementenlocatie van Noord-Brabant. Wij zijn jouw helpende hand van begin tot einde, met een team dat ondersteunt en taken uit handen neemt. Zo kun jij je concentreren op het creëren van blijvende herinneringen voor je bezoekers. Van vergaderingen en congressen tot bedrijfsfeesten, events, tv-producties. Alles soorten ruimtes vind je bij ons!

Benieuwd naar alle mogelijkheden, of heb je hulp nodig bij het vinden van de perfecte locatie? Neem dan contact met of bel ons via 076 – 76 304 76.

Evenementenhal

8.300m2 en ruimte voor 13.000 bezoekers

Bekijk
Pussylounge bij Breepark Breda festivalterrein

Outdoor

Voor sport, entertainment, recreatie en muziek

Bekijk
Congressruimte en vergaderzaal Molenley Breepark Breda

Congres- en vergaderzalen

Groot of klein event, dé ideale locatie voor jou

Bekijk