Skip to content

Breepark

Circus Snor

Circus Snor is weer op pad met de Kinderkaravaan. Een groep artiesten uit heel Europa trekt alles uit de kast om jou een onvergetelijke beleving te bezorgen.

In het door jou gekozen tijdvak kunnen alle jonge bezoekers, onder begeleiding van een circusdocent, de kneepjes van het vak leren. Je mag allerlei circusmaterialen gebruiken; leer jongleren, loop op een dun koord of fiets op een gekke fiets.

Kom samen met je acrobaten naar het spectaculaire en interactieve kindercircus! Geschikt voor alle kinderen, met name in de leeftijd van 4 tot 11 jaar. En dat alles voor maar €5 per kaartje!

Verschillende tijdvakken:

  • 10:00u. – 12:00u.
  • 13:00u. – 15:00u.
  • 16:00u. – 18;00u.

Meer informatie vind je op circussnor.nl en een kaartje koop je hier!!
LET OP: Je koopt 1 kaartje per kind en volwassenen mogen gratis mee! De focus ligt wel hoofdzakelijk op kinderen

 

Haal hier je tickets!

woensdag 26 oktober 2022

10:00 - 18:00

Evenementenhal

Show

Circus Snor

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken