Skip to content

Breepark

Dimitri K – Sacrifice Day

Dimitri K bereikt een nieuwe mijlpaal in zijn carrière. De Fresh New Kicks master presenteert samen met BKJN Events zijn eigen Sacrifice Day: het grootste solo-uptempo-event ooit.

In amper 4 jaar tijd heeft Dimitri K zijn weg naar de top gevonden en is hij niet meer weg te denken op de grootste festivals. De pas 25-jarige Uptempo DJ verovert wereldwijd dansvloeren met tracks als ‘Early Uptempo Mash’ en ‘Side Fx’s’.

De line-up bestaat onder andere uit Vieze Asbak, PartyRaiser, NSD en natuurlijk Dimitri K! Wees gewaarschuwd, want na deze dag zal niets meer hetzelfde zijn.

𝐂𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧𝐜𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐬𝐢𝐫𝐞𝐧, 𝐚𝐧𝐲 𝐚𝐧𝐝 𝐚𝐥𝐥 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐲𝐢𝐧𝐠 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐛𝐞 𝐥𝐞𝐠𝐚𝐥 𝐟𝐨𝐫 𝟏𝟎 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐨𝐮𝐬 𝐡𝐨𝐮𝐫𝐬. 𝐀𝐥𝐥 𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫 𝐜𝐨𝐦𝐦𝐢𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐛𝐞 𝐥𝐢𝐟𝐭𝐞𝐝 𝐚𝐧𝐝 𝐧𝐨𝐧-𝐞𝐱𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭 𝐮𝐧𝐭𝐢𝐥 𝐦𝐢𝐝𝐧𝐢𝐠𝐡𝐭, 𝐰𝐡𝐞𝐧 𝐒𝐚𝐜𝐫𝐢𝐟𝐢𝐜𝐞 𝐃𝐚𝐲 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐥𝐮𝐝𝐞𝐬. 

Bekijk hier de Dimitri K Sacrifice Day trailer!

Haal nu je First, Second of Final Sacrifice tickets! “This is not a test.”

werking aan met Minority Events: de organisatie achter succesvolle concepten als Karma – The Classixs en Atmoz!

Haal hier je tickets!

zaterdag 23 september 2023

14:00 - 00:00

Evenementenhal

Festival

BKJN Events

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken