Skip to content

Breepark

C++ Under the Sea

Neem deel aan de eerste internationale C++ softwareontwikkelaarconferentie in de Benelux! Deze programmeertaal wordt gebruikt op allerlei belangrijke apparaten uit het dagelijks leven, van uw telefoon tot uw auto, vliegtuigen, medische apparaten en internet infrastructuur. De beste experts uit de community van over de hele wereld zullen lezingen geven over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van softwareontwikkeling met C++.

Haal hier je tickets!

vrijdag 11 oktober 2024

8:30 - 18:00

Molenley

Conferentie

C++ Under the Sea

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken