Skip to content

Breepark

Epatra Smart Office Event

Tijdens het Smart Office Event wilt Epatra laten zien wat Smart Office daadwerkelijk is. Hiervoor zullen fabrikanten en leveranciers samenwerken om unieke, indrukwekkende en mooie Smart Office oplossingen te laten zien. Smart Office wordt hierbij naar een nóg hoger niveau getild dan jullie ooit eerder hebben gezien. Op de eventvloer showen we hoogstaande Smart Office oplossingen en in de conference zaal laten we internationale gastsprekers aan het woord. Bedrijven als Microsoft, Biamp en Signagelive delen hun visie op het gebied van Smart Office.

Uiteraard is er ook een foodplein waar je de hele dag kunt genieten van lekker eten en drinken.

Haal hier je tickets!

vrijdag 1 september 2023

10:00 - 17:00

Vip-foyer

Beurs

Epatra

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken