Skip to content

Breepark

FYM X Boris Brejcha

Het is tijd voor Boris Brejcha om naar Breepark te komen! Eindelijk gaat dit gebeuren. Samen met Free your Mind komt Boris Brejcha ons outdoor terrein volledig op zijn kop zetten!

Brejcha staat bekend om zijn eigen genre, genaamd “High-Tech Minimal”, waarin hij elementen van minimal techno, electro en trance combineert. Zijn muziek wordt gekenmerkt door diepe baslijnen, melodische elementen en opvallende ritmes.

Hij heeft een groot aantal tracks uitgebracht en heeft opgetreden op internationale festivals als Coachella! Zijn sets worden geprezen om hun energie en technische vaardigheden en hij heeft een trouwe fanbase opgebouwd.

Hier MOET je bij zijn! De kaartverkoop is gestart dus haal snel je tickets!

Haal hier je tickets!

zaterdag 19 augustus 2023

17:00 - 23:00

Outdoor

Festival

Free Your Mind

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken