Skip to content

Breepark

GO! APRÈS SKI

Dutch Valley presenteert: GO! Après Ski, het grootste en meest losgeslagen indoor après-skifeest van Europa! Bij GO! Après Ski draait alles om dreunende beats, uit volle borst meezingen, waanzinnige outfits en de lekkerste shotjes. Duik in onze verwarmde super iglo voor ijskoude drankjes en een bloedhete sfeer. We brengen alle clichés van après-ski tot leven, maar wel met een dikke knipoog. Dus haal je gekste carnavalsoutfit uit de kast en bereid je voor op een nacht vol muziek en plezier bij GO! Après Ski, het meest krankzinnige indoor après-skifeest van Europa!

LINE UP: Snollebollekes, Outsiders, Feest DJ Ruud, Frans Duijts, Jody Bernal, Harrie Snijders, Django Wagner, Immer Hansi, Ziggy

Haal hier je tickets!

vrijdag 8 december 2023

20:00 tot 03:00

Evenementenhal

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken