Skip to content

Breepark

Hans Klok & Friends

De show is helemaal nieuw en nog spectaculairder! Hans Klok schittert met splinternieuwe illusies in een voorstelling die zijn weerga niet kent. De magie van Hans wordt afgewisseld met comedy en huiveringwekkende acrobatiek die ongekend sensationeel is. Onbetwiste hoofdrol is echter weggelegd voor de illusies van Hans. De illusionist trekt wederom alles uit de kast. Hans Klok & Friends is geschikt voor jong en oud en de voorstelling duurt negentig minuten (zonder pauze).

Tussen 14 oktober en 22 oktober zijn er veertien shows bij Breepark. Deze vinden plaats op diverse tijdstippen. Klik op de button "Haal hier je tickets" om de beschikbare tijden te bekijken. 

Wat kun je verwachten?

Hans Klok

Zoals deze illusionist is er natuurlijk maar één. Met trots presenteren wij ’s werelds snelste illusionist: Hans Klok!

Hans Klok zal het publiek betoveren. Niet alleen met zijn razendsnelle en verbazingwekkende illusies, ook met de humorvolle en professionele presentatie van zijn show.

Sinds zijn terugkomst uit Las Vegas de absolute publiekslieveling van heel Nederland.

Vorig jaar was zijn show al een daverend succes, dit jaar gooien wij er samen met Hans Klok & Friends gewoon nog een schepje bovenop!

Kevinski

De Pools/Nederlandse artiest Kevinski is een bijzonder veelbelovend talent die als één van de Friends en tegenspeler van Hans Klok schittert in de show.

En wij mogen van geluk spreken dat wij hem hebben kunnen boeken: dit jonge Nederlandse talent staat namelijk al sinds 2015 in het internationale artiestenbestand van Cirque du Soleil!

Miami Flow

Een aloude en traditionele circusdiscipline in een hypermodern jasje. De Zuid-Amerikaanse groep Miami Flow presenteert u de Russische Barre. Uniek in Nederland, alleen bij Hans Klok & Friends te bewonderen.

Nirio Rodriguez

Kracht, souplesse, wereldklasse. Drie woorden welke deze act slechts heel beknopt beschrijven. Handstandacrobatiek van ongekend niveau. Van begin tot het eind kunt u de ogen niet van hem afhouden.

Zoals Hans Klok de ongeëvenaarde illusionist is, is Nirio één van de beste handstandacrobaten van deze tijd.

Uit Cuba met trots: Nirio Rodríguez.

Yuri Caveagna

Vergeet tijdens deze act niet af en toe adem te halen. Vertrouwen en een vaste hand zijn vereisten bij de kruisboogact van Yuri Caveagna en zijn vrouw Veronika, waarbij ook de werpmessen niet mogen ontbreken.

En alsof het schieten van een ballon uit de mond van Veronika met een kruisboog nog niet voldoende is, wordt het pas écht huiveringwekkend wanneer de messen tijdens de slottruc haar letterlijk om de oren vliegen!

Glenn Folco

Wie beweert dat tennisrackets bedoeld zijn om te tennissen heeft duidelijk Hans Klok & Friends nog niet gezien.

Glenn laat u zien waar tennisrackets nu eigenlijk voor dienen, namelijk: jongleren! Deze jongleur tilt het vak naar een heel ander niveau.

In ’s werelds grootste shows heeft hij al opgetreden en wij zijn trots hem dit jaar aan u te mogen presenteren: Jongleur Glenn Folco!

Haal hier je tickets!

zaterdag 14 oktober 2023 t/m zondag 22 oktober 2023

Diverse tijden

Outdoor

Show

Hans Klok & Friends

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken