Skip to content

Breepark

Le Sud Bazaar

De Mega summer family bazaar komt naar Breepark!

Ook zo’n zin om lekker rond te snuffelen tussen al het moois en leuks van de Mega Le Sud Bazaar? Kom dan zondag 25 juni naar Breepark!

Met ruim 200 stands is er voor ieder wat wils. Denk aan fashion, decoratie, maar ook beauty en henna zijn aanwezig op de bazaar. Geniet van een diversiteit keukens uit verschillende landen met foodtrucks. Ook voor de mannen en de kids is er genoeg te shoppen en te beleven. Zo is er een kidscorner met leuke activiteiten, zoals schminken, en dus een uitje voor de hele family! Ook is er een meet & greet met Soufiane Touzani! Hij is een voormalige professionele voetballer uit Nederland, bekend om zijn freestyle-vaardigheden en populaire YouTube-kanaal “Touzani TV”.

Kom gezellig langs en maak er een onvergetelijke dag van.

Parkeren is gratis!

Haal hier je tickets!

zondag 25 juni 2023

13:00 - 19:00

Evenementenhal

Markt

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken