Skip to content

Breepark

Lost Memories Indoor Festival

Lost Memories komt op 19 oktober 2024 terug met een groot indoor festival! Na het succes van Lost Memories Outdoor op 25 mei keren ze weer terug naar onze locatie. 

De kaartverkoop van Lost Memories Indoor Festival is al gestart. Nodig al je vrienden uit en zorg dat ze allemaal 19 oktober omcirkelen in hun agenda!

Line up: Korsakoff - Darkraver - Outsiders - Pat-B - Ruthless - Francois - Yves - Franky Dux - Dark-E - Potato - Nowaxx - Rogue Zero - Genius - Taa - Jee Vee - Paul Brugel - The Saint 

En een special act: Lost Memories Anthem Show

Weten hoe het afgelopen festival was? Kijk dan de sfeerbeelden.

Haal hier je tickets!

zaterdag 19 oktober 2024

14:00 - 00:00

Evenementenhal

Festival

Lost Memories

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken