Skip to content

Breepark

Lost Memories

Op 26 augustus komt Lost Memories Festival naar Breepark! Hét festival voor de early rave liefhebbers onder ons. Wij gaan het 10-jarige bestaan van Lost Memories op spectaculaire wijze vieren!

De kaartverkoop van Lost Memories Outdoor Festival (10 Years Anniversary) is al gestart, dus koop snel je ticket! Nodig al je Lost Memories vrienden uit en zorg dat ze allemaal 26 augustus omcirkelen in hun agenda!

Lost Memories gaat een speciale samenwerking aan met Minority Events: de organisatie achter succesvolle concepten als Karma – The Classixs en Atmoz!

Bekijk hier de aftermovie van Lost Memories 2022 en GET LOST!

 

 

Haal hier je tickets!

zaterdag 26 augustus 2023

Outdoor

Festival

Lost Memories

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken