Skip to content

Breepark

Oktoberfestival Breda XL

JAWOHL, WIR SIND DA!

‘Ein Prosit, eind Prosit, der Gemutlichkeit..’
We mogen eindelijk met dit grote nieuws naar buiten komen…
Oktoberfestival & Breepark presenteren samen:

Het grootste Oktoberfest van Brabant!!!
VIEL Bier, biertafels, live entertainment, knappe Oktoberfestival hostessen, Dirndls & naturlich Bratwursten! Mis dit fantastische feest niet, want het Oktoberfest wacht op jou! Haal je innerlijke Duitser naar boven en kom feesten als nooit tevoren. Zorg ervoor dat je erbij bent en beleef een onvergetelijke avond vol vriendschap, muziek en bier.

Vip Deck Tisch - ALL IN
Wil je je bedrijf in de schijnwerpers zetten en je medewerkers trakteren op een buitengewone Abend vol deutscher Geselligkeit? Huur dan een Vip Deck Tisch pakket voor 8 personen €1250 excl. btw op ons sprankelende Oktoberfest-evenement.

Haal je hier je VIP Deck Tisch

Haal hier je tickets!

zaterdag 7 oktober 2023

18:00 - 02:30

Evenementenhal

Festival

Oktober Festival

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken