Skip to content

Breepark

Oktoberfest Breda 2024

Breepark presentiert das beste Oktoberfest van Nederland

VIEL Bier, biertafels, live entertainment, lederhosen, Dirndls & naturlich viel Spaß! Mis dit fantastische feest niet, want het Oktoberfest wacht op jou! Haal je innerlijke Deutscher naar boven en kom feesten als nooit tevoren. Zorg ervoor dat je erbij bent op vrijdag 18 oktober 2024 en beleef een onvergetelijke avond vol vriendschap, muziek en bier.

Pre-registratie tickets Oktoberfest Breda

Aber natürlich! De ticketverkoop is nog niet gestart, maar zorg ervoor dat je op tijd bent. Pre-registreer je nu voor de kaartverkoop via onderstaande button, zodat je een seintje krijgt als we van start gaan. Zo weet je zeker bent dat jij en je vrienden erbij zijn!

Alvast de sfeer proeven? Check onderstaande video

Een unieke beleving samen met je vrienden

Het Oktoberfest in Breda is de plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke ervaring boordevol Duitse Gemütlichkeit. Van heerlijk bier tot dansen aan traditionele biertafels. Je geniet tijdens dit event van de unieke oktoberfestival sfeer samen met je vrienden.

Het leukste Oktoberfestival van Nederland

Aber natürlich wir sind das beste Oktoberfest van die hele Niederlande! Je hoeft niet helemaal naar Duitsland te reizen om Oktoberfest mee te maken, want wij brengen dit geweldige evenement gewoon naar je toe, en dat in Breda! Supertoll! Verzamel je freundengroep en neem plaats aan een van de vele biertafels en jodel je longen uit je lijf!

Oktoberfest in Breda waar vrienden als groep, verkleed in oktoberfest kleding, op de foto gaan.

Koop nu je tickets voor Oktoberfest Breda

Ticket kopen voor het beste Oktoberfest van Nederland? Daar moet je snel bij zijn. Houd daarom onze website, Facebook en Instagram in de gaten, want daar zullen wij een update geven wanneer de ticketshop live gaat.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook en Instagram

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Oktoberfest Breda 2024. Volg ons dan via social media, en ga gelijk naar onze kanalen via onderstaande buttons. We sehen dicht daar! Tschüss!

Ga naar pre-registratie tickets

vrijdag 18 oktober 2024

19:00 - 01:00

Evenementenhal

Breepark

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken