Skip to content

Breepark

Oktoberfest Breda 2024

Breepark presentiert das beste Oktoberfest van Nederland

VIEL Bier, biertafels, live entertainment, lederhosen, Dirndls & naturlich viel Spaß! Mis dit fantastische feest niet, want het Oktoberfest wacht op jou! Haal je innerlijke Deutscher naar boven en kom feesten als nooit tevoren. Zorg ervoor dat je erbij bent op vrijdag 18 oktober 2024 en beleef een onvergetelijke avond vol vriendschap, muziek en bier.

Alvast de sfeer proeven? Check onderstaande video

Een unieke beleving samen met je vrienden

Het Oktoberfest in Breda is de plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke ervaring boordevol Duitse Gemütlichkeit. Van heerlijk bier tot dansen aan traditionele biertafels. Je geniet tijdens dit event van de unieke oktoberfestival sfeer samen met je vrienden.

Oktoberfest breda vrienden aan een lange biertafel in de evenementenhal van Breepark.

Het leukste Oktoberfestival van heel Brabant

Aber natürlich wir sind das beste Oktoberfest van die hele Niederlande en Brabant! Je hoeft niet helemaal naar Duitsland te reizen om Oktoberfest mee te maken, want wij brengen dit geweldige evenement gewoon naar je toe, en dat in Breda! Supertoll! Verzamel je freundengroep en neem plaats aan een van de vele biertafels en jodel je longen uit je lijf!

Wil je meer weten over Oktoberfest Breda? Lees dan hier het artikel: 'Oktoberfest Breda - Gigantisch Gemütlich' - op Oktoberfestfan.nl

Oktoberfest breda evenementenhal van Breepark met typische oktoberfest sfeer.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook en Instagram

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Oktoberfest Breda 2024. Volg ons dan via social media, en ga gelijk naar onze kanalen via onderstaande buttons. We sehen dicht daar! Tschüss!

Veelgestelde vragen Oktoberfest Breda

Hier vind je de FAQ over Oktoberfest Breda. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail naar info@breepark.nl en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

Ik kan geen biertafelticket kopen, hoe zit dat?

We verkopen geen aparte biertafeltickets meer omdat we ervoor zorgen dat er voldoende biertafels beschikbaar zijn. Als je een ticket voor Oktoberfest Breda koopt, kun je plaatsnemen aan een van de vele tafels. Het is handig om te weten dat als je vroeg komt, je een mooi plekje kunt uitkiezen.

Hoe laat gaan de deuren open?

De deuren gaan open om 19:00 en sluiten om 22:00.

Vanaf welke leeftijd mag je naar Oktoberfest Breda?

Du bist hartelijk welkom vanaf 18 jaar.

Kan ik makkelijk gebracht en opgehaald worden?

Aber naturlich! Voor de ''Kiss & Ride" kun je het adres Bavelseparklaan Breepark aanhouden. Volg vervolgens de gele borden.

Naar welk adres moet de taxi naar navigeren?

Taxi's kunnen navigeren naar Bavelseparklaan Breepark. Volg vervolgens de gele borden.

Koop hier tickets

vrijdag 18 oktober 2024

19:00 - 01:00

Evenementenhal

Breepark

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken