Skip to content

Breepark

PromZ Product Première​

Op 22 en 23 januari 2025 is het vijfde kick-off evenement van PromZ Product Première. Het is een tweedaags evenement dat zal plaatsvinden in onze grote evenementenhal!

PromZ Product Première wil alle initiatieven van de afgelopen jaren samenvoegen tot één groot evenement, waar distributeurs zich kunnen verdiepen in het aanbod voor het nieuwe seizoen.

PromZ Product Première belooft een spetterend evenement te worden, waar naast product oriëntatie ook volop gelegenheid is om bij te praten en relaties te versterken. Het wordt een ontspannen gebeurtenis waar bezoekers en exposanten worden voorzien van eten en drinken.

woensdag 22 januari 2025 t/m donderdag 23 januari 2025

10:00 tot 17:00

Evenementenhal

Première

Promz Product Première

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken