Skip to content

Breepark

Dutch Mega Sale

Kom shoppen, entree is gratis!

De herfst is officieel aangebroken, wat betekent dat het tijd is om je kledingkast een flinke upgrade te geven! Na een succesvolle kledinguitverkoop in Den Bosch, wilt de Dutch Mega Sale nu ook graag de inwoners van Breda en omliggende gebieden laten profiteren van topmerken zoals Dirkje, Koko Noko, Tommy Hilfiger, Vingino, DJ Dutchjeans, New Zealand Auckland, Raizzed Jeans, Scotch & Soda. En dat alles met de beste kortingen van 50% tot wel 90%!

Nodig je vrienden en familie uit en kom samen geweldige koopjes scoren. Maak van je bezoek aan de uitverkoop meteen een uitje voor het hele gezin door een bezoek te brengen aan Kabonk, het grootste indoor speelparadijs van Europa, dat toevallig naast de Dutch Mega Sale gevestigd is. Geniet van een dag vol shoppen en plezier voor jong en oud!

Haal hier je tickets!

donderdag 2 november 2023 t/m zondag 5 november 2023

Evenementenhal

Dutch Mega Sales

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken