Skip to content

Breepark

Toekomstbestendige Bedrijventerreinen Live 3.0

Op donderdag 22 juni 2023 organiseert PVB Nederland de derde editie van ‘Toekomstbestendige Bedrijventerreinen Live 3.0’ in Breepark, Breda. Dit evenement richt zich op de verduurzaming van bedrijventerreinen en biedt ondernemers en publieke partijen een unieke kans om hun kennis en ervaringen te delen en samen te werken aan oplossingen.

Het programma is inmiddels in grote lijnen bekend; de middag is gevuld met verschillende praktische onderwerpen zoals onderwijs, netcongestie, innovaties, energy hubs, klimaatadaptatie, circulariteit en nog veel meer. Je vindt het volledige programma onderaan deze pagina

Van theorie naar praktijk: transities op bedrijventerreinen 
Met drie sprekers gaan we, elk vanuit een ander perspectief (mbo, hbo, universitair), in gesprek over de brug van theorie naar praktijk. Hoe bouwen we deze brug? Wat hebben de verschillende onderwijsinstellingen te brengen? En wat is er nog nodig?

Om te komen tot duurzame bedrijventerreinen is een transitie nodig. Een transitie om klaar te zijn voor de toekomst. Een van de belangrijkste aspecten hierin is misschien wel onderwijs: elke verandering betekent immers iets nieuws, we zoeken nieuwe inzichten, we moeten blijven leren.

Arash Aazami: dream.develop.do
Energie, en niet geld, is de basis van iedere economie. Dat is waar Arash Aazami voor pleit. Een wereld waarin we energie weer lokaal opwekken en uitwisselen op basis van commons. Met zijn voorbeelden en unieke denkbeelden inspireert hij ons tot een toekomst die wij samen maken, en waar wij trots op kunnen zijn. Inspireren tot actie, want dat is wat écht telt.

Ontmoeten en verbinden
Tijdens het hele event is er volop ruimte om te netwerken. Op het innovatieplein kun je terecht om de laatste innovaties te vinden en in de huiskamer praat je met andere deelnemers verder over verschillende onderwerpen.

Het programma
Dagvoorzitter Natasja van den Berg neemt ons de gehele dag mee in onderstaand programma.

12:45 – 18:00 Innovatieplein
12:45 – 13:15 Inloop
13:15 – 13:45 Introductie: het belang van bedrijventerreinen voor Nederland met onder andere Natasja van den BergRichard Kleefman en Bert Strijker
14:00 – 14:45 Deelsessies deel 1
15:15 – 15:45 Van theorie naar praktijk: transities op bedrijventerreinen met o.a. Olga Verschuren
16:00 – 16:45 Deelsessies deel 2
17:00 – 17:15 Arash Aazami: dream.develop.do samen met Natasja van den Berg
17:15 – 18:00 Borrel

Haal hier je tickets!

donderdag 22 juni 2023

09:00 - 18:00

Beekdal

Overig

PVB Nederland

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken