Skip to content

Breepark

TRYM Festival

Op 22 juli komt Free Your Mind TRYM Festival naar Breepark! Hét festival voor de techno liefhebbers onder ons.

Trym krijgt zijn grootste soloshow tot nu toe; Trym-festival! Op 22 juli wordt een mega evenement georganiseerd in samenwerking met Trym. De Franse dj is momenteel één van de snelst groeiende techno dj’s in de scene en heeft een grote groep fans in heel Europa!

En of dat nog niet genoeg redenen tot een feestje waren, zullen nog 2 area’s gehost worden door Hardharderhardst en Oostkust tijdens Trym festival! Hier MOET je bij zijn!

De kaartverkoop is gestart dus haal snel je tickets!

Haal hier je tickets!

zaterdag 22 juli 2023

Outdoor

Festival

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken