Skip to content

Breepark

Vinokilo Vintage Kilo Sale

Hey Vintage Lovers! Een van Europa’s grootste Vintage Kilo Sale komt naar Breepark. Kom langs voor een hele dag vintage en geef je garderobe een upgrade met unieke en duurzame kledingstukken! Op zaterdag 25 en zondag 26 februari wordt onze Molenley-zaal omgetoverd in een vintage shopping-walhalla.

VinoKilo is een internationaal bedrijf dat vintagekleding verkoopt in steden als Barcelona, Berlijn, Parijs en nu ook Breda! De VinoKilo Kilo Sale is één van de grootste kledingevents van Europa. Zoek tussen de tweedehandskleding naar toffe parels en reken die af op basis van gewicht.

Haal hier je tickets!

zaterdag 25 februari 2023 t/m zondag 26 februari 2023

10:00 - 20:00

Molenley

Overig

Vinokilo

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken