Skip to content

Breepark

Welcome to The Gang

Welcome to the Gang komt naar Breepark! In onze evenementenhal kunnen binnenkort 11.000 bezoekers samenkomen om helemaal uit hun dak te gaan op tracks als ‘MOVE 2 DA BEAT’, ‘TOO HOT’ en ‘GO STUPID’. De vorige editie van Welcome to The Gang was in slechts 5 minuten uitverkocht. Dat smaakte naar meer voor de dj's Rooler en Sickmode. Het dj-duo staat bekend om hun Raw Hardstyle b2b-sets.

Schrijf daarom 16 maart 2024 groot in je agenda voor het langverwachte vervolg van Welcome to the Gang. Je kunt nu pre-registreren voor tickets voor dit bizarre Raw HardStyle event. De pre-registratie ticketverkoop start op 28 november om 19:00. De reguliere ticketverkoop gaat een dag later van start, op 29 november om 19:00.

Opgelet! Er worden 2 x 2 VIP-passen, 10 x 2 tickets en 2 te gekke merchandise pakketten onder alle deelnemers die zich aanmelden voor de pre-registratie! Wil je extra kans maken? Deel het evenement met al je vrienden door op de deelknop te klikken na jouw pre-registratie.

Haal hier je tickets!

zaterdag 16 maart 2024

13:00 - 23:00

Evenementenhal

Festival Muziek

The Gang

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken