Skip to content

Breepark

De leukste indoorspeeltuin van Breda: Kabonk

Kabonk is dé indoorspeeltuin in Breda waar vrij spelen, bewegen, ontdekken, proberen, ervaren, relaxen en lekker eten & drinken elkaar met elkaar worden verbonden op zeven verdiepingen! Een fantastische en kleurrijke plek waar kids van 0 tot 17 jaar, maar ook volwassenen tot 100 kunnen rennen, springen en klauteren.

Arrangementen en activiteiten

Kabonk biedt verschillende activiteiten aan voor jong en oud en is beschikbaar voor kinderfeestjes en groepsuitjes. Daarnaast is de indoor speeltuin ook voorzien van een speciaal gedeelte voor kinderen van 0 tot 3 jaar, zodat ook de allerkleinsten veilig en leuk kunnen spelen.

Binnenspeeltuin voor jong en oud

Kabonk Breda is ook leuk voor ouders, verzorgers en grootouders. Alle toestellen zijn begaanbaar voor volwassenen. Zo kun je altijd je kleine in de gaten houden en natuurlijk zelf genieten van alles wat Kabonk te bieden heeft. Pauze nodig? Dan geniet je van een goede kop koffie en iets lekkers, maak een wandeling langs alle verdiepingen of ga nog even in alle rust aan het werk.

Kortom, ben je op zoek naar een leuk en actief dagje uit voor je kleine en jezelf? Dan is binnenspeeltuin Kabonk, de perfecte plek!