Skip to content

Breepark

BattleKart-sensatie komt naar Breepark
Goed nieuws voor gamers, avonturiers en sportliefhebbers! In Breda wordt een unieke ervaring geïntroduceerd: BattleKart! Een revolutionaire mix tussen karten en augmented reality. Iedereen is welkom om vanaf de tweede helft van juli deze unieke race-ervaring te beleven bij Breepark! 

Ga de strijd aan met vrienden, familie of collega’s en kom naar BattleKart voor het leukste uitje van Breda.

Wat is BattleKart?  

BattleKart is een innovatieve mix van technologie, gamen en virtuele werelden. Simpel gezegd: je speelt Mario Kart, maar dan in het echt. In plaats van op een scherm te kijken, bestuur je een echte kart op een baan zonder fysieke obstakels. De gedetailleerde projecties op de vloer creëren een virtuele wereld waarin je compleet onderdeel bent van het spel. Met verschillende spellen zoals BattleRacer en BattleSnake, en nog veel meer, biedt BattleKart een ongeëvenaarde beleving.
 
Nieuwsgierig hoe dat eruitziet? Bekijk dan onderstaande video

Ons doel was het creëren van een plek waar spel en plezier op een unieke manier samenkomen. We zijn trots dat iets nieuws en unieks zoals BattleKart kunnen aanbieden. We hopen ons publiek hiermee een onvergetelijke ervaring te geven.

Nick Dubois – exploitant BattleKart

Combineer met een vergadering, teamuitje of personeelsfeest 

Hoezo kies je voor een saaie teambuilding waarbij je ongekookte spaghetti aan elkaar moet plakken? Organiseer gewoon een potje BattleKart voor je collega’s bij Breepark. Gegarandeerd dat er nog jaren over je gepraat zal worden als jij wint van al je collega’s als BattleKart king of queen.  

Of wat dacht je van een toffe onderbreking van je vergadering, even een rondje karten en gamen? Gegarandeerd dat je met frisse energie zo over de finish scheurt om zo het laatste gedeelte van de meeting succesvol af te sluiten.

Neem contact op met eventteam van Breepark en ontdek de mogelijkheden om jouw event of meeting met BattleKart te combineren. Liever direct contact? Bel naar: 076 – 76 304 76.

Waar vind je BattleKart in Breda? 

Je vindt BattleKart bij Breepark in de evenementenhal. Of het nu gaat om een spannende race in BattleKart, een grootschalig evenement, vergadering of lekker uit eten, je beleeft het allemaal bij Breepark Breda, dé eventlocatie van het zuiden. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je niks missen van het laatste nieuws van Breepark? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van events, pre-sales en nog veel meer!


Deel dit bericht