Persbericht

Breepark in de race als locatie voor het Eurovisie Songfestival

Eerder deze maand maakte de provincie Noord-Brabant bekend een serieuze gooi te doen naar de organisatie van een van de grootste televisie-evenementen in de wereld: het Eurovisie Songfestival. Dit doen zij in samenwerking met de vijf grootste steden in Brabant, waaronder Breda. Eerder deze week heeft de Gemeente Breda onder het motto ‘Breda Brengt het Samen’ de bidbook-procedure aangevraagd en zich hiermee officieel gemeld als kandidaatstad voor het Eurovisie Songfestival 2020, met Breepark als locatie.

Breepark heeft alle faciliteiten in huis om dit grootschalige muziekevenement naar Breda te halen. Zo heeft de evenementenhal van 8.300 m2 hoogwaardige voorzieningen. Onbegrensd dus in mogelijkheden met volop ruimte voor pers, vips en 13.000 bezoekers. Anneke Stins, commercieel directeur van Breepark, geeft aan: “Televisieproducent Endemol Shine kiest niet voor niets al twee jaar op rij ons evenementencomplex voor de opnamen van het Duitse en Franse televisieprogramma Big Bounce.” Endemol Shine is een toonaangevende tv-producent. Het bedrijf maakt deel uit van de internationale Endemol Shine Group, welke vertegenwoordigd is in meer dan 30 landen over de hele wereld.

“Wij geloven sterk in de onbegrensde mogelijkheden van onze evenementenlocatie en zijn momenteel in afwachting van de voorwaarden van de bidbook-procedure”, aldus Anneke.

Over Breepark
Breepark is dé nieuwste evenementenlocatie in Zuid-Nederland en ligt direct aan de A27 in Breda. Ideaal gelegen tussen Rotterdam, Utrecht en Antwerpen. Breepark is de plek voor beurzen, congressen, feesten en TV producties. Eerder vonden er al grootschalige muziekevenementen voor +/- 10.000 bezoekers in de Bredase evenementenhal plaats, zoals Tiësto presents CLUBLIFE, shows van hardstyle dj Radical Redemption én het terugkerende Pussy lounge at the Park op het festivalterrein.

Pers

Wil je meer informatie over dit persbericht of nieuwsitem? Bij Breepark staan we klaar om je op welke manier dan ook van dienst te zijn.