Danza De Los Muertos

Elk jaar zie je het misschien wel voorbij komen, de vetste feesten waarbij je los kan gaan met je outfit. Met Danza de los Muertos is het dan ook eindelijk tijd voor jou! Geen traditionele Halloween party maar een avond waar op spectaculaire wijze alle zielen worden geëerd. Sensationele acts, scary glam outfits, fantastische line-up, neon colours, sexy & crazy, duizelingwekkende shows met artiesten uit binnen- en buitenland en het hiernamaals… Dans op de grootste hits van onder andere La Fuente, Mia more & the firm en vier het leven! Wil jij hier bij zijn? Scoor dan nu je tickets!

Met circusartiesten, acrobaten, vuurspuwers en niet te vergeten de unieke sfeer eromheen klinkt dit als een feest om niet te missen! Dus trek je mooiste outfit aan met een scary Zuid – Amerikaans tintje, trommel al je vrienden op en laat je onderdompelen in een avond vol spektakel!

Line-up 

Voorprogramma: MINTH

  • La Fuente
  • Mia More
  • The Firm
  • Smèrrig Diskjochies

De deuren openen om 20:30! Vanaf dan zijn er een uur lang schmink artiesten aanwezig om jou om te toveren in de Zuid-Amerikaanse stijl! Wees dus op tijd!

 

Let op! Dit is een 18+ evenement