Skip to content

Breepark

Snuffelmarkt

Op zondag 10 november 2024 staat er in Breepark weer een grote snuffelmarkt. Met maar liefst 500 kramen in onze evenementenhal, staat er een dag vol snuffelplezier voor je klaar. Struin langs de kraampjes en ontdek de leuke, kostbare en handige spullen die je kan kopen.

Voor slechts € 5 krijg je toegang tot de markt, inclusief gratis parkeren op het terrein. Heb je zelf spulletjes om te verkopen? Huur dan een kraampje voor slechts € 35.

Huur hier je kraam!

zondag 10 november 2024

9:00 - 16:30

Evenementenhal

Markt

Van Aerle

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken