Skip to content

Breepark

Circus Hollandia

Clown Milko Steyvers met Circus Hollandia in Breda

Van vrijdag 18 november t/m zondag 27 november speelt Circus Hollandia met een overtroffen circushow Breepark plat! Met een keur een (internationale) topartiesten is Brabander Milko Steyvers bezig aan een ware triomftocht door Nederland. De voorstelling is een mix aan spanning, betovering, humor, verbazing en adembenemende schoonheid. Genieten voor alle leeftijden. Het wordt feest!

“Eindelijk kom ik thuis”, zegt Milko. Hij is het grootste circusicoon dat we in Nederland kennen en terug op het allerhoogste podium.. Niet alleen zal hij zijn onnavolgbare grollen en grappen uithalen, als spreekstalmeester heeft hij een belangrijke stem in de samenstelling van het programma: “Het moet leuk zijn voor kinderen, maar het is beslist geen kindervoorstelling. Circus Hollandia is voor alle leeftijden. Met de vier bloedmooie tovenaressen van ANGELS INC zijn we een reizend Las Vegas door Nederland. De wereldtop in illusies! En wat te denken van een menselijke kanonskogel en de vrolijkste honden ter wereld? Komt dat zien mensen!’’

King Kong

Ook brengt hij een nog nooit vertoonde REUZE-verrassing mee naar Breda: “Ik wilde voor eigen publiek iets heel bijzonders brengen. Ik ben zelf klein en wat is dan leuker om een reus als KING KONG naar het circus te halen. Sensationeel! De grote filmheld is terug! Een grotere tegenstelling krijgt het publiek in de piste nooit meer te zien. Het wordt kortom een reusachtig sensationele voorstelling met tal van HOOGSTAANDE ARTIESTEN uit de hele wereld.”

Als laatste stad van dit jaar doe het prachtige circus Breda aan en dat is voor Milko heel bijzonder: “We reizen helemaal in de geest van Circus Herman Renz van stad naar stad. Mensen hebben naar het circus gesnakt. Ik kom uit Brabant en niets is mooier dan deze succesvolle tournee in Breda af te sluiten. Nergens anders dan hier wordt de volkscultuur zo omarmd, Ik kom hier thuis, dit is mijn publiek. Ik snak ernaar de Brabanders te laten genieten van echt circus zoals het hoort te zijn. Ik zou zeggen: mis het niet!’’

Showdata:

Vrijdag 18-11           Zondag 20-11           Woensdag 23-11

♦ 16:30 uur                ♦ 11:30 uur                  ♦ 16:30 uur

♦ 20:00 uur                ♦ 15:00 uur                 ♦ 20:00 uur

 

Vrijdag 25-11           Zaterdag 26-11         Zondag 27-11

♦ 16:30 uur                ♦ 14:00 uur                  ♦ 11:30 uur

♦ 20:00 uur               ♦ 17:30 uur                 ♦ 15:00 uur

 

Meer informatie vind je op circushollandia.nl en een kaartje koop je hier!

Haal hier je tickets!

vrijdag 18 november 2022 t/m zondag 27 november 2022

Outdoor

Show

Nationaal Circus Hollandia

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken