Skip to content

Breepark

De Luikse Markt

Op zondag 9 juni komt de Luikse Markt terug naar Breepark! Na een gezellige editie in 2023 zijn we blij dat de Luikse Markt ons outdoor terrein ook dit jaar weer komt voorzien van de leukste kraampjes!

familiemarkt waar je op zoek kan naar dat ene stukje brocante, antiek of vintage kledingstuk. Kom langs voor een hele dag leuke dingen, goedkope dingen, kostbare en handige dingen. Het hele outdoor terrein van Breepark ligt vol met leuke, oude spulletjes. Daarnaast is de Luikse Markt ook erg leuk voor kinderen, zo staat de enige echte Kabonk feestbus ook op het terrein! 

Kabonk is een grote indoor speeltuin in Breepark Breda, van wel 7(!) verdiepingen! Het is een fantastische plek waar je je kids helemaal vrij kunt laten!

Naast de kramen zijn er ook verschillende horeca en amusement faciliteiten. Snuffel lekker over de levendige markt of huur een kraam en verkoop je eigen oude spulletjes! Standhouders kunnen de auto achter hun kraam parkeren.

De entree is 5 euro, deze betaal je bij de kassa op de markt. Parkeren is gratis!

Huur een kraam!

zondag 9 juni 2024

09:00 - 16:30

Outdoor

Markt

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken