Skip to content

Breepark

Oktoberfestival Breda XL

JAWOHL, WIR SIND DA!

‘Ein Prosit, eind Prosit, der Gemutlichkeit..’
We mogen eindelijk met dit grote nieuws naar buiten komen…
Oktoberfestival & Breepark zijn terug met:

Het grootste Oktoberfest van Brabant!!!
VIEL Bier, biertafels, live entertainment, knappe Oktoberfestival hostessen, Dirndls & naturlich Bratwursten! Mis dit fantastische feest niet, want het Oktoberfest wacht op jou! Haal je innerlijke Duitser naar boven en kom feesten als nooit tevoren. Zorg ervoor dat je erbij bent op zaterdag 19 oktotber 2024 en beleef een onvergetelijke avond vol vriendschap, muziek en bier. Met ook dit jahr weer een VIP-Deck waar jij je bedrijf en werknemers de abend van hun leven kunt bezorgen.

Haal hier je tickets!

zaterdag 19 oktober 2024

18:00 - 02:30

Evenementenhal

Festival

Oktober Festival

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken