Skip to content

Breepark

Molenley: congresruimte met industrieel karakter

Zaal Molenley is een indrukwekkende, open ruimte met een industrieel karakter. Ze biedt een prachtig uitzicht op het outdoorterrein van Breepark. Door de uitstekende akoestiek én de mogelijkheid om de ruimte volledig te verduisteren, is deze zaal perfect voor de meest uiteenlopende congressen en bedrijfsfeesten tot wel 500 personen. Heel praktisch, volledig flexibel en naar eigen wens in te richten.

Ruimte voor congres of bedrijfsfeest

Een ruimte voor een congres of bedrijfsfeest met een oppervlakte van 360 vierkante meter? Molenley heeft een plafondhoogte van 5 meter en heeft ruimte voor 120 personen in de cabaretopstelling, 400 personen in de theateropstelling en 500 personen in de receptieopstelling!

Geschikt voor verschillende soorten evenementen

Zaal Molenley is geschikt voor congressen, conferenties, seminars, productpresentaties en nog veel meer. De zaal is voorzien van moderne audiovisuele apparatuur, beamer, een groot scherm, geluidsinstallatie en gratis draadloos internet.

Ontdek conferentieruimte Molenley bij Breepark Breda

Wil je een beter beeld van onze zaal? Bekijk dan hieronder de video:

Ruimte voor meer dan 500 personen reserveren?

Toch op zoek naar zaal en opstelling voor meer dan 500 personen? Dat kan! Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.