Nieuwsbericht

Breepark toekomstproof met nieuwe zaalopstellingen

De impact van het Coronavirus is ongekend groot, ook wij zien dagelijks onze lege agenda en zalen. Toch geloven wij in de kracht van evenementen en zijn wij er van overtuigd dat we in een anderhalvemeter-samenleving het beste van onze locatie kunnen laten zien. De wereld van evenementen en bijeenkomsten vraagt om meer ruimte.. En dat hebben wij in overvloed!

Breepark is in korte tijd, met een indrukwekkend portfolio, uitgegroeid tot de grootste evenementenlocatie in Zuid-Nederland. Met de maatregelen van het RIVM in ons achterhoofd hebben we de capaciteit van de zalen aangepast, bezoekers stromen herzien en onze bijeenkomsten zelfvoorzienend gemaakt. Wij zijn klaar voor de toekomst!

Doen, wat je leuk vindt. Dat is waar Breepark, juist nu, voor staat!

In onze splinternieuwe brochure lees je meer over herziende zaalopstellingen in onze congres- en vergaderzalen, waarmee we kunnen garanderen dat bezoekers 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden.

Bekijk de brochure

Pers

Wil je meer informatie over dit nieuwsitem? Bij Breepark staan we klaar om je op welke manier dan ook van dienst te zijn.