Skip to content

Breepark

Fuarim

Op 20, 21 en 22 oktober komt Fuarim voor de tweede keer naar Breepark! Fuarim brengt honderden ondernemingen van verschillende sectoren bij elkaar. Tijdens Fuarim kun je kennismaken met al deze ondernemingen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te luisteren naar verschillende concerten en inspirerende lezingen van bekende schrijvers. Ook kun je genieten van verschillende hapjes en drankjes! Vergeet niet je plaats te reserveren voor dit bijzondere evenement waar entertainment, muziek, smaak en meer allemaal samenkomen.

Ook leuk voor kids: er zullen springkussens aanwezig zijn in de kidsruimte!

Kom ook naar Fuarim!

vrijdag 20 oktober 2023 t/m zondag 22 oktober 2023

11:00 - 22:00

Evenementenhal

Markt

Fuarim

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken