Skip to content

Breepark

Haunted Playground 18+

Het einde van de zomer komt langzaam in zicht. Dat betekent dat er binnenkort weer volop gegriezeld mag gaan worden. Op 27 oktober staat Kabonk volledig in het teken van Halloween!

Nadat iedereen is vertrokken verandert Kabonk in een angstaanjagende plek, waar in elke donkere hoek een huiveringwekkende verrassing op de loer ligt. Durf jij deze verlaten speelplaats te betreden samen met je vrienden, collega’s, medestudenten en stoere broers en zussen?

Grijp deze unieke kans en betreed de Haunted Playground (op eigen risico)

Come in and play… Bekijk hier de trailer!

Let op! Deze speciale 18+ avond bevat griezelige elementen, echte acteurs en schrikmomenten

Haal hier je tickets!

vrijdag 27 oktober 2023

20:00 - 22:30

Kabonk Breda

Kabonk

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken