Skip to content

Breepark

Mega voorjaarskermis

Dé Voorjaarskermis is 11 dagen, 31 maart t/m 10 april, te vinden op Breepark! Met de turboooo deze kant opkomen dus!

De grootse outdoor kermis komt in maart naar Breepark. De verslavende pushers, draaimolens en botsauto’s, het funhouse of het griezelige spookhuis en natuurlijk poffertjes en zuurstokken!

De kermis is voor íedereen open, dus neem lekker al je vrienden, familie of buren mee. Dan zien we jou op het plein van Breepark! Vergeet je kermis kortingsbonnen niet mee te nemen!

FAN-TAS-TISCH

Dagelijks is de kermis geopend  van 13.00 t/m 23.00 uur, m.u.v. maandag, dinsdag en donderdag. Dan gaat de kermis om 14.30 uur open. Op 10 april, tweede Paasdag, sluit de kermis haar deuren om 21.00 uur.

Haal hier je tickets!

vrijdag 31 maart 2023 t/m maandag 10 april 2023

13:00 - 23:00

Outdoor

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken