Skip to content

Breepark

Smakenrad

Genieten van een maaltijd met panoramisch uitzicht, op 70 meter hoogte? Dat kan van 14 september t/m 29 oktober in het grootste transportabele reuzenrad van de wereld! Het Smakenrad tovert de gondels in het reuzenrad om tot verdraaid sfeervolle privé restaurantjes, waar je kunt ontbijten, lunchen, borrelen, dineren of een lekker kopje koffie kunt drinken.

Last van hoogtevrees? In de speciale hoogtevreesgondel geniet je net zo goed als op hoge hoogte. Inclusief realtime uitzicht.

Reserveer nu je tickets voor deze verdraaid leuke ervaring!

Wist je dat je jouw vergadering, congres of zakelijke bijeenkomst ook kunt combineren met deze unieke ervaring in het Smakenrad? Voor meer informatie neem je contact op met: events@breepark.nl.

Haal hier je tickets!

donderdag 14 september 2023 t/m zondag 29 oktober 2023

11:00 - 22:45

Outdoor

Overig

Het Smakenrad

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken