Skip to content

Breepark

Special Olympics

Nog maar 100 dagen tot de Special Olympics beginnen! De Special Olympics is hét inclusieve sportfestijn van het jaar. Ze zetten zich in om het leven van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren. Dit doen ze door het organiseren van sportevenementen.

De start van het event is 14 juni 2024 met een openingsceremonie voor wel 10.000 bezoekers in onze evenementenhal! Op 15 en 16 juni beginnen de sporttoernooien met ruim 3000 sporters en coaches, voor wel 20 verschillende sporten.

vrijdag 14 juni 2024 t/m zondag 16 juni 2024

Evenementenhal

sport event

Special Olympics Nederland

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken