Skip to content

Breepark

Spoed Sale

Vanwege overvolle magazijnen bij Bol.com, Zalando en Amazon is er een spoedverkoop van dames- en herenmerkkleding, met minimaal 50% korting!

Ontdek een breed scala aan merken, waaronder Scotch & Soda, Lyle & Scott, Vero Moda, G-star, Ballin, ONLY, Tommy Hilfiger, Vila, Adidas, Josh V, DeFacto en nog veel meer!

De verkoop duurt drie dagen, waarbij de voorraad dagelijks wordt aangevuld:

  • Vrijdag 21 juni: 10:00 - 21:00
  • Zaterdag 22 juni: 10:00 - 17:00
  • Zondag 23 juni: 10:00 - 17:00

Je kunt kleding passen en omruilen, en betalen kan zowel contant als met pin. Wil je meer informatie over het event? Bekijk hier de pagina van de Spoed Sale.

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar op ons terrein. Wees er snel bij en geniet van geweldige aanbiedingen!

vrijdag 21 juni 2024 t/m zondag 23 juni 2024

Evenementenhal

shop event

https://www.spoed.sale/

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken