Skip to content

Breepark

Spooky Night

Spooky Night: Een uniek evenement voor de stoere en iets oudere speelbazen organiseert Kabonk op woensdag 26 oktober (10 t/m 17 jaar). Op deze speciale Spooky Night pakt Kabonk extra uit! Ben je iets ouder en al toe aan wat spannenders? Dan is de Spooky Night echt iets voor jou! Je mag dan blijven spelen en spoken tot de schemer valt van 18:30 uur tot 22:00 uur. Verras je speelbazen met kaartjes voor deze griezelige, maar zéker ook fantastische avond!!

Kaartjes zijn beschikbaar voor speelbazen tussen 10 en 17 jaar. Is jouw held op sokken 10, 11 of 12 jaar, dan vragen we een begeleider (jij hoeft geen kaartje aan te schaffen en mag gratis naar binnen) om aan te sluiten… ALS JE DURFT!!!

*  Er wordt geen gebruik gemaakt van acteurs of enge effecten.

Koop hier je tickets!

Haal hier je tickets!

woensdag 26 oktober 2022

18:30 - 22:00

Kabonk Breda

Overig

Kabonk

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken