Radical Redemption

Grootschalig hardstyle evenement in de evenementenhal

Op 3 november 2018 keerde hardstyle dj en producer Radical Redemption, met een nieuw album op zak, terug naar de evenementenhal van Breepark. Met de gelijknamige show werd ‘Command and Conquer’ voor duizenden fans op indrukwekkende wijze ten gehore gebracht. En met succes: Joey van Ingen laat wederom zien waarom hij tot de top van de harder styles behoort!

Facts

Datum: 3 november 2018
Tijden: 22.00 – 7.00 uur
Categorie: Muziek
Locatie: Evenementenhal
Organisator: Art of Dance

Over de organisator: Art of Dance is een grote Nederlandse evenementenorganisatie die zich met name heeft gespecialiseerd in het organiseren van grootschalige hardstyle evenementen, zoals Dominator en Masters of Hardcore.

Show

Samen met de grootste namen uit de hardstyle wereld bracht Radical Redemption zijn nieuwe geluid naar Breepark. Een greep uit de support acts: Crypsis & Chain Reaction, High voltage, E-Force, Minus Militia en Angerfist live. Radical Redemption maakte na maanden van voorbereiding een grootse entree met 36 man achter de drums. Zelf kwam hij op vanachter zijn drumstel. Het startsein voor een onwijs gave show die nog tot vroeg in de ochtend doorging.

Dagenlang was gebouwd aan de realisatie van het grote podium met indrukwekkende lichtshow en (audiovisuele) special effects.

Indeling

Net als het eerste Radical evenement in Breepark boden het centrale plein en parkeerplaats E2 aan de achterzijde van het pand ruimte aan een grote entreetent en een foodcourt met chill out area.

Het grote podium was opgebouwd aan een van de korte zijdes van de evenementenhal. Dit droeg bij aan de totale beleving van de bezoekers, die via de achterkant van de hal binnen kwamen. Recht tegenover het podium aan de andere korte zijde was een aparte area voor de muntverkoop en extra toiletten.

Het vaste VIP-deck op de eerste verdieping beslaat vrijwel de gehele lange zijde van de hal. Vanaf hier was er dus goed zicht op het podium en de enthousiaste bezoekers. De VIP-ruimtes waren ingericht met een bar en boden doorgang naar de VIP-foyer waar o.a. een lounge was en het fotomoment met Radical Redemption plaatsvond.

‘Wij waren zeer tevreden met het eindresultaat en hebben een goede vuurdoop beleefd in Breepark!’

– Guido Zwarts, Junior Technical Producer Art of Dance

 

 

Informatieaanvraag